Pak 50 x je inzet als Ajax thuis van Rangers wint

Jeroen van den Berg
05.09.2022

Ajax is de enige Nederlandse ploeg in de Champions League dit seizoen en neemt het op woensdag op tegen Rangers dat PSV uit het kampioenenbal knikkerde. Wat zijn de kansen en odds van Ajax in de eigen Arena?

Is Ajax favoriet in de eigen Johan Cruijff Arena?

Amsterdam won dit seizoen al haar wedstrijden in de Eredivisie en kent een geweldige seizoensstart. Weliswaar werd de Johan Cruijff Schaal van PSV verloren, maar daarna werden alle wedstrijden gewonnen. Daarbij kreeg Ajax slechts drie goals tegen en wist het zelf 16 keer te scoren. Nu doet Ajax het in Europa de laatste jaren ook niet onverdienstelijk. Toch gebeurde dat onder Erik ten Hag en die is er nu niet meer. Aan Alfred Schreuder nu de taak om de magische avonden van Ajax in Europa te evenaren of zelfs te verbeteren. Dat moet hij doen met een grotendeels vernieuwde selectie dat nog op elkaar ingespeeld moet worden. Toch gaat dat in de nationale competitie alleraardigst.

Ajax heeft goede herinneringen aan Glasgow Rangers. In het jaar 1973 wonnen de Amsterdammers de UEFA Cup finale over twee wedstrijden van Rangers en in 1996 won het twee keer in de groepsfase van de Champions League van toen nog Glasgow Rangers. Wint Ajax ook in 2022 van Rangers? Een overwinning kan gelijk al zorgen voor een goede uitgangspositie. We zullen zo kijken bij welke van de bookmakers Nederland je het beste kunt wedden op deze wedstrijd.

Rangers goed op Nederlandse bodem

Een paar weken geleden was Rangers ook al in Nederland te vinden. Toen speelden ze in de Champions League play-offs tegen PSV. Na een 2-2 gelijkspel in Glasgow won Rangers in Eindhoven met 0-1 van PSV. Antonio Čolak maakte het enige doelpunt van de wedstrijd en zorgde er eigenhandig voor dat Rangers voor het eerst sinds 2011 weer in de Champions League speelt. Rangers had geen goede generale repetitie dit weekend. De Old Firm, de derby tussen Celtic en Rangers werd namelijk verloren. Bij rust stond het al 3-0 voor Celtic en uiteindelijk werd de wedstrijd met 0-4 verloren.

Giovanni van Bronckhorst heeft te maken met tal van blessuregevallen Zo misten Davies, Hagi, Helander, Lawrence, Ofoborh, Roofe en Souttar allemaal de vorige wedstrijd. Tegen Ajax zouden Roofe en Soufar wellicht alsnog in de basis kunnen verschijnen. Wat zegt dat over de kansen van Rangers in Amsterdam? Van alle bookmaker bonussen vind je de beste momenteel bij Betcity. Daar pak je nu namelijk maar liefst 50x je inzet als je wedt dat Ajax wint op woensdag.

Ajax - Rangers odds 07-09-2022

© Betcity – 05/09/2022 – quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Hoe kun je het beste wedden op Ajax – Rangers?

Ajax is de favoriet bij de bookmakers om het duel te winnen. Desalniettemin kun je met de BetCity welkomstbonus 50 keer je inleg winnen als je juist voorspelt dat Ajax wint op woensdag. Ook met de reguliere odds is het nog prima wedden. Winst van Ajax staat op 1.49. Voor een overwinning van rangers krijg je 6.75 en een gelijkspel levert je 4.50 op. Gaat Ajax de eerste Champions League wedstrijd van het seizoen thuis winnen van Rangers? Daar kom je achter op woensdag. Zet nu in met de beste odds via de link hieronder.

Aanmelden bij BetCity

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.