50x je inzet bij de halve finale WK tussen Argentinië en Kroatië

Jeroen van den Berg
12.12.2022

De finale van het WK komt al bijna in zicht en bij Betcity wordt het daarom extra genieten de aankomende week. Zo vind je namelijk meerdere odds boost waarbij je dus wel 50 keer je inzet krijgt als je inzet op winst van Argentinië of Kroatië.

Win € 50,00 bij winst van Argentinië

Argentinië zorgde net als het WK 2014 voor de uitschakeling van het Nederlands elftal. Nu staat Kroatië op het programma en zijn de Argentijnen nog een overwinning verwijderd van een plek in de finale. Nog één keer Messi op het WK, afsluitend met de wereldbeker in zijn armen? Eerst maar eens de wedstrijd tegen Kroatië dat Brazilië naar huis stuurde.

Betcity odds boost argentinie kroatie wk (2)

© Betcity-screenshot van 12-12-2022

Volgens vele kenners en ook de Nederlandse bookmakers is Argentinië favoriet. De odd van 1.89 bij Betcity verraadt dus wel dat de Argentijnen topfavoriet zijn. Daarom dat het ook zo mooi is om 50x je inzet te pakken voor winst van Argentinië. Daar hoef je helemaal niet zo veel voor te doen. Je dient je eerst aan te melden bij Betcity via een van de links op deze pagina. Vervolgens kun je jouw Betcity odds boost claimen bij het storten en kun je gelijk de maximum inzet van € 1,00 plaatsen. Zodra dat gedaan is en de wedstrijd eindigt in een overwinning van Argentinië, dan wordt er € 50.00 op je account bijgeschreven direct na de wedstrijd.

Aanmelden bij BetCity

Ook 50 keer je inleg als Kroatië wint

Wat deze WK 2022 nu helemaal bijzonder maakt, is dat je ook nog 50 keer je inleg kunt winnen als Kroatië wint van Argentinië. Natuurlijk moet je wel een keuze maken tussen één van beide landen en krijg je alleen uitbetaald als jouw weddenschap uitkomt.

Nu krijg je voor “Kroatië wint van Argentinië” al vijf keer je inzet, maar met deze Betcity promo wordt dat dus tien keer zoveel. De voorwaarden en stappen zijn overigens exact hetzelfde als bij het wedden op winst van Argentinië.

Nederland USA Betcity Boost

© Betcity-screenshot van 12-12-2022

Aanmelden bij BetCity

De beste bonussen bij het WK 2022

De afgelopen maand heb je op onze website al kunnen lezen over de beste WK bonussen. Daarbij hadde we natuurlijk veel aandacht voor de Betcity welkomstbonus zoals hierboven. Echter zijn er ook meerdere andere bonussen. Zo kun je nog altijd een Profit boost van 25% pakken en is er met de Bet & Get WK bonus een free bet tot € 20,00 te verdienen als je € 5,00 of meer inzet op de halve finales van het WK.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.