100x je inzet als Marokko wint van Frankrijk bij BetCity

Jeroen van den Berg
12.12.2022

Marokko hoeft nog maar twee keer te winnen om wereldkampioen te worden. Geloof jij dat Marokko wint van Frankrijk in de halve finale? Dan kun je nu bij Betcity 100x je inleg pakken! Ook staat er nog een goede odds boost voor winst van Frankrijk met 50x voor je klaar.

100x je inleg als Marokko wint ©betcity odds boost

Zo pak je 100x je inzet als Marokko Frankrijk verslaat

Het zal niet gemakkelijk worden om Frankrijk te verslaan op het WK 2022. Toch werd dat ook gedacht van België, Spanje en Marokko.Mocht Marokko nu opnieuw winnen dan kun je als nieuwe speler bij Betcity 100 keer je inleg winnen. Dat doe je door eerst een transfer te maken naar deze bookmaker en vervolgens de Betcity odds boost in je account te activeren.

Aanmelden bij BetCity

Hierna dien je wel nog een storting te doen van minimaal € 20,00. Wanneer je dat hebt gedaan, kun je direct een inzet plaatsen op winst van Marokko tegen Frankrijk. De maximale inzet is € 1,00 maar daar kun je dus wel € 100 mee winnen. Omdat Marokko al underdog is tegen Frankrijk, pak je sowieso al acht keer je inleg. Ook als je dus al vaker hebt gespeeld bij deze bookmaker, is het nog hartstikke interessant om te wedden op Marokko.

Nederland USA Betcity Boost

© Betcity- screenshot van 12-12-2022

Ook 50x je inzet bij winst van Frankrijk

Ben je wel een nieuwe speler bij Betcity, maar weet je nog niet of Marokko Frankrijk wel daadwerkelijk kan verslaan? Dan kun je bij deze bookmaker ook kiezen voor 50x je inleg bij een overwinning van Frankrijk. Dat werkt exact hetzelfde als dat je kiest voor winst van Marokko.

Aanmelden bij BetCity

Meld je aan als nieuwe speler, claim de odds boost (dit keer voor “Frankrijk wint”) en stort minimaal € 20,00. Verslaat Frankrijk vervolgens Marokko? Dan krijg je direct na de wedstrijd € 50,00 in je account gestort. Ook hierbij geldt dat je maximaal € 1,00 kunt storten. Bovendien is deze WK 2022 bonus voor zowel winst van Frankrijk als Marokko alleen voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder.

 

© Betcity – screenshot van 12-12-2022

Geniet ook van WK bonussen als bestaande speler.

Inmiddels weet je wellicht al dat er veel bonussen voor nieuwe spelers zijn. Echter zijn er maar weinig bonussen voor spelers die zich al eens geregistreerd hebben. BIj Betcity denken ze daar echter anders over en staat er een berg aan promoties voor je klaar. Dat betekent dat je naast de Betcity welkomstbonus ook daarna de mooiste bonussen kunt pakken. Hierbij kun je denken aan gratis weddenschappen, verhoogde quoteringen en zelfs stortingsbonussen.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.