Betcity 100x je inzet: Marokko – Argentinië odds

Jeroen van den Berg
09.12.2022

Aanstaande zaterdag staan ​​Marokko en Portugal tegenover elkaar tegenover elkaar in de kwartfinale van het WK. Denk jij dat Marokko wint? Dan kun je bij Betcity maar liefst 100 keer je inzet winnen.

Marokko Portugal Odds Boost Betcity

€ 100 als Marokko wint van Portugal

Marokko heeft inmiddels al historie geschreven, maar het sprookje is voor de Leeuwen van de Atlas nog niet over. De grote vraag is natuurlijk of Marokko na Spanje ook in staat is om Portugal te verslaan. Als Marokko Portugal verslaat, staan ze in de halve finale en kun je hier 100x je inzet mee winnen. Dat doe je bij Betcity als nieuwe speler van 24 jaar of ouder. Je dient je eerst aan te melden en een eerste storting te maken. De maximale inzet bij deze Betcity Odds Boost is € 1,00 en daarmee kun je dus honderd euro in totaal winnen.

Aanmelden bij BetCity

Dat dit een speciale wedstrijd, is zie je wel terug aan de odds. Marokko is de underdog tegen Portugal en staat bij de bookmakers op 6.00 voor winst. Portugal staat op 1.68 om te winnen. Het enige wat je hoeft te doen om 100x je inzet te pakken is je aanmelden bij Betcity als nieuwe speler. Dat doe je heel gemakkelijk via een van de links in dit artikel.

Hoe win je € 100 bij Marokko – Portugal

Deze Betcity welkomstbonus staat klaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Je dient je eerst aan te melden om vervolgens de bonus in je account te claimen. Hierna hoef je alleen nog maar een storting te doen van minimaal € 20,00 en één euro in te zetten op winst van Marokko op Portugal. Komt jouw voorspelling vervolgens uit? Dan heb je vrijwel direct na de wedstrijd € 100,00 op je account staan.

Nederland USA Betcity Boost

©Betcity-screenshot van 09-12-2022

Verder is het vermelden waard dat je bij deze bonus te maken hebt met gunstige voorwaarden. Zo zijn er geen torenhoge rondspeelvoorwaarden, maar kun je al een uitbetaling aanvragen als je jouw gestorte bedrag een keer rondspeelt.

Pak de BetCity Odds Boost

Veel WK bonussen bij Betcity

Hoe fijn is het dat je bij elke WK wedstrijd een mooie WK 2022 Bonus kunt pakken? Betcity heeft de hele maand december veel verschillende bonussen en promoties voor je klaar staan. Er zijn nog maar een paar WK wedstrijden, maar dat zijn wel gelijk de spannendste. Daarom dat de WK free bets en odd boosts juist nu zo goed uitkomen.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.