Quoteringen: Marokko – Portugal odds 10.12.2022

Sam Balk
09.12.2022

Marokko en Portugal strijden in de kwartfinale van het WK om een plek bij de beste vier voetballanden ter wereld. Zaterdag om 16:00 uur gaat het los in het Al Thumama Stadium. Een duel tussen twee landen met vertrouwen. Marokko schakelde favoriet Spanje uit na strafschoppen en Portugal maakte gehakt van Zwitserland (6-1) in de achtste finales. Onze wedtips voor Marokko – Portugal vind je hier! Hier zijn ook de beste wk bonus promoties.


Marokko Portugal Odds Boost Betcity

© Betcity Odds Boost

Marokko – Portugal: Quoteringen & Wedtips

Onze WK-tip van de dag is ‘Portugal wint met 1 goal verschil’. Meer uitleg over die keuze vind je hieronder in de uitgebreide toelichting. Het wordt een wedstrijd waarin twee teams vechten tot het laatste moment.

Hier vindt u ook onze weddenschapstips voor nederland vs argentinië!

Onze tips voor Marokko – Portugal in detail

Uitleg over ‘Portugal wint met 1 goal verschil’:

Portugal won met 6-1 van Zwitserland, waarom verwachten we nu dan een nipte overwinning voor de Zuid-Europeanen? Dat heeft te maken met tegenstander Marokko. De Leeuwen van de Atlas kregen dit WK nog maar één doelpunt tegen in duels met Kroatië, België, Canada en Spanje. De ploeg van onder anderen Hakim Ziyech kan als team goed verdedigen. Het schaamt zich er ook niet voor om dat, zoals tegen Spanje, een wedstrijd lang vol te houden. Portugal kreeg daarentegen al vier tegendoelpunten om de oren. Pak € 71,00 met een inzet van € 20,00. Een buitenkansje!

Marokko – Portugal eindigt in een penaltyserie, omdat…

…de Portugezen niet door de Marokkaanse muur heen kunnen breken. Marokko laat Portugal ongetwijfeld het spel maken en als er niet snel een doelpunt valt, dan vertrouwt Portugal waarschijnlijk op ervaring en dat het door een fout van de tegenstander scoort. Resultaat? Een wedstrijd zonder spektakel, maar mét strafschoppenserie! Marokko weet inmiddels wat het is om onder enorme druk te winnen vanaf elf meter, dus die doen het in de verlenging rustig aan. Bij Circus krijg je er nu 5.75x je inzet voor terug. Die kans kan je niet laten liggen.

Waarom wordt het een droomavond voor Hakim Ziyech en Marokko?

Hakim Ziyech stijgt elke WK-wedstrijd tot een hoger niveau. De creatieveling kwam bij Chelsea niet uit de verf, maar komt dit toernooi tot bloei. Ziyech voelt zich goed en dat maakt bij hem een groot verschil. Een blik in de toekomst… De Portugese goalie staat ver voor zijn doel, Hakim ziet het, legt aan en plaatst de bal perfect over de sluitpost tegen de touwen. Dan moet Portugal komen en vallen er meer dan twee doelpunten. Toch trekt Marokko – dankzij een goede verdediging – aan het langste eind. Het WK is een stunt rijker en jij een hele hoop euro’s. Tenminste, als je voor die quote van 18.00x gaat bij LiveScoreBet.

Over de auteur

Sam Balk schrijft sinds 2021 voor beste-bookmakers.com hij is een groot fan van Europees en internationaal topvoetbal. Hij zoekt altijd de beste bookmaker promoties voor de mooiste wedstrijden, daarnaast heeft hij ook veel ervaring met sportweddenschappen en tips geven.