Wint PSV van Monaco? Dan pak je nu maar liefst 50 keer je inzet!

Jeroen van den Berg
01.08.2022

Morgen speelt PSV op bezoek bij AS Monaco in de voorronde van de Champions League. We hebben geweldige odds gevonden om te wedden op AS Monaco – PSV en daarbij kun je ook nog eens een mooie bonus pakken!

Monaco ziet geweldige reeks stoppen

Door een geweldige serie aan het einde van vorig seizoen lukte het AS Monaco nog net om de voorronde van de Champions League te behalen. Van de laatste tien wedstrijden werd er slechts één keer puntverlies geleden. Dat was een gelijkspel. In de oefencampagne voor de start van het seizoen begon de ploeg van Philippe Clement ook al zo goed. Er werd namelijk vijf keer op rij gewonnen. Dat was tegen relatief mindere ploegen. Het tij keerde toen Monaco moest spelen tegen Porto en Southampton. Die wedstrijden werden namelijk achtereenvolgens verloren. Is dat enkel een dipje van de Monegasken of zit er meer achter?

In het vorstendom gaan ze toch vooral uit van een kleine vormdip in aanloop naar het duel met PSV.  Ze zien zichzelf als favoriet tegen PSV en gaan dan ook uit van een overwinning. Of de betting sites Nederland daar ook zo over denken, zien we zo. Qua transfers in Monaco is het dit seizoen relatief rustig. Zo zijn voorlopig alleen Takumi Minamino en Breel Embolo aangetrokken Toch is Philippe Clement tevreden met zijn selectie en maken ze volgens hem een goede kans tegen PSV.

PSV tankt vertrouwen met winnen Johan Cruijff Schaal

Ruud van Nistelrooij is pas net coach in Eindhoven en heeft al voordat het seizoen officieel begonnen is, zijn eerste prijs te pakken. Het zal je vast niet ontgaan zijn dat PSV afgelopen zaterdag de Johan Cruijff Schaal oftewel de Nederlandse Supercup heeft gewonnen ten koste van Ajax. Guus Til toonde zijn klasse door in zijn eerste officiële wedstrijd voor de Eindhovenaren een hattrick te maken. Ook Xavi Simons en natuurlijk Cody Gakpo deden een duit in het zakje. Vooraf werd verwacht dat PSV niet al te veel aandacht zou besteden voor de wedstrijd tegen Ajax, maar Van Nistelrooij bewees wel anders.

Tegen de Amsterdammers ontbraken er wel al de nodige spelers, en ook tegen Monaco is het de verwachting dat Van Nistelrooij niet kan beschikken over Boscagli, Madueke, Vinicius en Mauro Junior. PSV weet dat na de lastige wedstrijd er ook nog een return komt in Eindhoven en dan zijn sommigen van hen wellicht wel weer fit. Lukt het de Eindhovenaren om met een mooi resultaat uit het vorstendom te vertrekken en thuis de klus te klaren? Bij het wedden op AS Monaco – PSV kun je nu maar liefst 50x je inzet winnen. Dat doe je bovendien zonder Betcity bonus code. Hieronder zullen we de odds erbij pakken en je uitleggen hoe je deze goede odds kunt pakken.

Wedden op AS Monaco - PSV voorronde Champions League

 

© Betcity – 01/08/2022 – Quoteringen zijn onderheving aan verandering

Wed nu op winst van PSV met odds van 50.00!

Wedden op deze wedstrijd is met een speciale bonus nu extra interessant Deze bonus zorgt er namelijk voor dat je 50 keer je inzet pakt als PSV wint. Dat is wel alleen voor nieuwe spelers van Betcity. Dat betekent niet dat je als reeds geregistreerde speler pech hebt. Zo pak je voor winst van PSV alsnog 3.55 en pak je net zoveel voor een gelijkspel. Een overwinning van AS Monaco staat bij de bookmakers op 2.05. PSV is dus niet de favoriet in Monaco. Als je deze odds direct wilt pakken, hoef je alleen maar op de link te klikken. Eerst onze Betcity review lezen, kan natuurlijk ook.

Aanmelden bij BetCity

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.