Wint Duitsland of Engeland het EK voetbal (v) 2022?

Jeroen van den Berg
30.07.2022

Op zondag is het zover, dan word na drie weken de finale van het EK vrouwenvoetbal gespeeld. Topfavoriet en gastland Engeland neemt het thuis op tegen Duitsland. Hier lees je wie het meeste kans maakt om te winnen en pak je de beste odds.

Wordt dit de eerste titel van Engeland?

Onder Sarina Wiegman is Engeland aan een geweldig EK bezig en staan ze nu in de EK finale. De Engelsen zijn vanaf begins af aan al topfavoriet en hebben die verwachting tot nu toe waar gemaakt. De Engelse dames scoorden maar liefst 14 keer in de groepsfase zonder een doelpunt tegen te krijgen. In de kwartfinale werd het een stuk spannender toen het Spanje trof. Daar leek het tegen de eerste nederlaag op te lopen, maar door een goal van Ella Toone ging Engeland toch nog de verlenging in. Georgia Stanway was de heldin van Engeland door in de verlenging de winnende goal te maken en zo door te gaan naar de halve finale. Daar kwam het Zweden tegen en wist het uiteindelijk met 4-0 te winnen, de grootste nederlaag van Zweden ooit.

Wiegman en haar dames hebben nog een wedstrijd te spelen om de titel “thuis” te brengen. In Engeland galmt “it’s coming home” samen met Sweet Caroline al weken door iedere huiskamer en dat zal zondag op Wembley niet anders zijn. Gaat Engeland het EK winnen? Bij Circus kun je gratis wedden op deze wedstrijd. Hieronder tonen we je hoe, maar eerst kijken we naar de vorm en kansen van Duitsland.

Duitsland op jacht naar negende titel

Duitsland was geen moment favoriet voor dit EK en kwam zelfs niet in de top vijf bij de bookmakers voor. Toch begon het Duits team te draaien en kwam het de eerste vier wedstrijden zonder tegengoal door. Dat leek Engeland ook te doen, maar Spanje maakte daar een einde aan. De eerste tegengoal was nota bene een eigen doelpunt in de halve finale. De grote dame aan Duitse zijde is Alex Popp. Ze heeft al zes doelpunten gemaakt en toont nog geen tekenen van vermoeidheid.

Wat het vertrouwen van de Duitse vrouwen ongetwijfeld ten goede komt, is dat het van de vier wedstrijden alle vier de keren gewonnen heeft. Ook heeft Duitsland een 100% succesratio in eindronde finales. Tot nu toe kwam Duitsland acht keer in de finale en won het even zo vaak. Duitsland maakt zich dus op om de negende titel te pakken, maar weet dat het moet vechten tegen een kolkend Wembley en een ontketend Engels elftal. We zullen de odds erbij pakken. Snel bij Circus storten, want zo pak je nog die kans om gratis te wedden op de EK finale.

Euro 2022 (v0 finale Engeland Duitsland odds

© Holland Casino-31-07-2022 – quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds bij het EK damesvoetbal

Wedden op het WK damesvoetbal en dan met name de finale tussen Engeland en Duitsland is hartstikke interessant. Dat heeft te maken met de Super Odds waar je gebruik van kunt maken. Daarmee pak je zowel 10.00 voor een overwinning van Engeland als voor Duitsland. In onze Circus ervaringen lees je bovendien nog over andere bonussen bij deze bookmaker. Engeland is nog altijd favoriet met 2.40 maar Duitsland staat daar helemaal niet zo ver van af. Voor een overwinning van de Duitse dames krijg je namelijk 2.90. Een gelijkspel staat op 3.30. Meld je nog snel aan via onderstaande link om te zorgen dat je gratis kunt wedden op de EK finale.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.