Cukaricki – FC Twente voorronde Conference League wedden

Jeroen van den Berg
03.08.2022

Donderdag avond komt FC Twente in actie in de derde kwalificatieronde van de Conference League. De tegenstander luister naar de naam FK Čukarički uit Servië en de eerste wedstrijd wordt gespeeld in Belgrado.

Cukaricki derde in de Servische competitie

Fudbalski Klub Čukarički is wellicht een naam waar je nog niet eerder van gehoord hebt. De ploeg werd vorig seizoen derde in de Championship achter de twee meest bekende clubs van het land Rode Ster en Partizan. Nu was het verschil met de koploper aanzienlijk. Crvena Zvezda (Roder Ster) eindigde het seizoen met 100 punten, terwijl de nummer drie Cukaricki op 60 punten bleef steken. Toch leverde de derde plek in Servië de voorronde van de Conference League op en daarom dat Cukaricki nu tegen FC Twente speelt. Echter heeft de Servische ploeg er wel al een ronde op zitten. Cukaricki versloeg namelijk in de tweede voorronde Racing FC uit Luxemburg met 4-0 en 4-1 gewonnen over twee wedstrijden. Ook is het seizoen in het Balkanland al vier speelrondes bezig.

Cukaricki staat opnieuw op de derde plaats achter de twee favorieten en pakte negen punten uit vier wedstrijden. Alleen de eerste wedstrijd tegen Bačka Topola ging verloren. Cukaricki heeft zich inmiddels met vijf achtereenvolgende overwinningen hersteld en lijkt in goeden doen. Of ze echter als favoriet bestempeld zullen worden is nog maar de vraag. We gaan zo kijken op de Toto app wie er favoriet is om deze wedstrijd te winnen.

De eerste officiële wedstrijd voor FC Twente

Ron Jans is met FC Twente al ruime tijd aan het voorbereiden, maar moet nog altijd de eerste officiële wedstrijd spelen. FC Twente kwalificeerde zich door de vierde plek vorig seizoen in de Eredivisie namelijk gelijk voor de derde voorronde van de Conference League. Jans en zijn mannen weten ook al dat bij een overwinning op Cukaricki Rangers of Union St. Gilloise wacht in de vierde en laatste voorronde. Het is alweer tien jaar geleden dat de Tukkers voor het laatst in Europa uitkwamen, dus Enschede smacht naar Europees voetbal.

FC Twente is bezig aan een goede oefencampagne. Zo werd dit weekend nog Bologna met 4-1 verslagen. Twente won nu in totaal zeven van de laatste tien wedstrijden en verloor slechts één keer. Daarbij scoorde Twente gemiddeld 2,6 keer per wedstrijd en kregen ze er in totaal tien tegen. Ron Jans weet dat ze favoriet zijn om de wedstrijd in Servië te winnen net als het thuisduel in Enschede. Toch zal de nuchtere oefenmeester zijn team willen behoeden voor onderschatting. Om te wedden op Cukaricki – FC Twente met de beste odds en bonus hebben we een tip voor je: snel bij Toto aanmelden. Daar vind je namelijk een 100% gratis weddenschap tot € 50,00 en goede odds voor winst van FC Twente.

wedden op Cukaricki - FC Twente met de beste odds

© Toto- 03-08-2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

FC Twente is favoriet om het duel te winnen

Bij het Toto sportsbook laten ze er geen twijfel over bestaan. FC Twente is de favoriet om het duel in Belgrado tegen Cukaricki te winnen. Voor een overwinning van Cukaricki Belgrado krijg je namelijk 3.25, terwijl de odds van Twente op 2.02 staan. Dat betekent dus dat je sowieso je inleg kunt verdubbelen als je wedt op winst van de Tukkers. Een gelijkspel staat op 3.37. Zet Twente in de eerste wedstrijd een grote stap richting de laatste kwalificatieronde? Je ziet het op donderdag!

Aanmelden bij TOTO

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.