Betcity Manchester City – Liverpool 50x Odds

Jeroen van den Berg
20.12.2022

Slechts een paar dagen na die krankzinnige WK finale, is het alweer tijd voor een nieuwe kraker. Manchester City neemt het in de vierde ronde van de EFL Cup op tegen Liverpool. Bij die wedstrijd hebben we niet alleen de beste odds gevonden, maar ook een geweldige bookmaker bonus.

Betcity 50x odds boost Man City - Liverpool

© Betcity – screenshot van 20-12-2022

Manchester City goed in vorm voor het WK

Met vier overwinningen en slechts één nederlaag in vijf wedstrijden, kwam het WK niet echt gelegen voor de ploeg van Pep Guardiola. Toch verloor City de laatste wedstrijd van de competitie en kon Guardiola een maand lang een strijdplan bedenken om dit seizoen nog zoveel mogelijk prijzen in de wacht te slepen. Met dertien overwinningen in alle competities op rij kwam het verlies tegen Brighton hard aan.

Pak nu de Betcity boost

De oefenmeester veel van zijn sterspelers afstaan tijdens het WK voetbal en kwam met de reserves van Manchester City slechts een keer in actie. Niet alleen gaat City op jacht om koploper Arsenal bij te halen, ze zijn ook een ronde verder in de Champions League en spelen nu de EFL topper tegen Liverpool. Gelukkig voor Guardiola, werden veel van zijn spelers relatief vroeg uitgeschakeld op het WK waardoor de Citizens alweer zo’n twee weken als groep trainen. De enige uitzondering is WK winnaar Alvarez die naar alle waarschijnlijkheid een wedstrijd rust krijgt en later in december of begin januari in actie zal komen.

Liverpool hoopt op een betere tweede helft van het seizoen

Het was schrikken voor de Reds in de eerste helft van het seizoen. Na een zwakke start van de competitie bleven de mannen van Jurgen Klopp schommelen in vorm en werden er een hoop wedstrijden verloren. In de laatste acht wedstrijden ging het wat beter. Er werd zes keer gewonnen en twee keer verloren. De Reds hadden penalty’s nodig om de volgende ronde van de EFL Cup te bereiken.

Wat met name opvalt is dat Liverpool het slecht doet in uitwedstrijden. Zo wisten ze in hun vijf eerste wedstrijden buiten Anfield niet te winnen. Van de afgelopen vier uitwedstrijden wonnen ze drie keer, maar dat waren wel twee Champions League wedstrijden. In al deze uitwedstrijden hield Liverpool slechts twee keer de nul. Arthur, Luis Diaz en Diogo zullen niet in staat zijn om te spelen. Hieronder zie je hoeveel invloed dat heeft op de odds bij deze wedsstrijd. Tevens bespreken we direct de BetCity Odds boost, waarmee je     €50,00 kunt winnen.

Betcity Odds Boost Stappen

© BetCity – screenshot van 20-12-2022

De beste odds en bonus bij Manchester City – Liverpool

Nadat we alle Nederlandse bookmakers hebben vergeleken, kunnen we concluderen dat Manchester City favoriet is om het duel te winnen. Dat zie je terug aan de odd van 1.92 voor een overwinning. Winst van Liverpool staat op 3.85 en dat is best wel een verschil. Bij deze wedstrijd hebben we echter een mooie BetCity bonus gevonden.

Aanmelden bij BetCity

Hiermee kun je 50x je inzet pakken bij het wedden op Manchester City – Liverpool. Meld je aan via een van de links hierboven, claim de odds boost en kies het team waarvan jij denkt dat ze gaan winnen. Het is wel noodzakelijk dat je eerst  € 20,00 stort. Je kunt kiezen uit Manchester City wint of Liverpool wint met een odd van 50.00. Met een maximum inzet van € 1,00 houdt dat in dat je € 50,00 kunt winnen!

Bij bestebookmakers.com houden wij ook nauwkeurig het wedden op PDC WK Darts 2023 in de gaten en schrijven wij hier ook verschillende artikelen over. Daarnaast vertellen wij ook alles over nieuwe promoties omtrent Darts en het nieuwe voetbalseizoen, zo is er ook een 50x je inzet als Michael van Gerwen het WK Darts wint!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.