Nederland – Argentinië odds met 100 keer je inzet bij Betcity

Jeroen van den Berg
06.12.2022

Nederland staat in de kwartfinale van het WK en treft daar met Argentinië een lastige wedstrijd. Nederland wilt zich revancheren voor de verloren halve finale in 2014 en gaat voor de winst. Wint oranje? Dan krijg je bij Betcity maar liefst 100x je inleg

betcity boost 100x

Win tot € 100 met Betcity bij Nederland – Argentinië

Met de Betcity odds boost krijg je 100 keer je inzet bij het wedden op Nederland – Argentinië. Oranje heeft natuurlijk een zware kluif aan de Argentijnen, maar denkt natuurlijk ook terug aan het WK 1998 toen Dennis Bergkamp op geniale wijze de 2-1 binnenschoot. Zo’n resultaat hoopt Louis van Gaal opnieuw te behalen om de halve finale te bereiken. Wint Nederland van Argentinië? Dan krijg je als nieuwe speler met deze bonus na een inzet van € 1,00 maar liefst € 100 in je account gestort.

Pak de BetCity 100x boost

100 keer je inzet bij winst van Nederland op Nederland, is natuurlijk een geweldige binnenkomer. De odd voor winst van Nederland staat bij Betcity met 3.50 al hoog maar 100x je inleg is natuurlijk heel fijn om te wedden op Nederland – Argentinië. Laten we daarom snel kijken hoe je deze bonus kunt activeren.

betcity boost 100x

© BetCity – screenshot van 06-

© BetCity – screenshot van 30-11-202212-2022

Hoe krijg je 100x je inzet bij Nederland – Argentinië

Een odd van 100 krijg je alleen met de Betcity welkomstbonus voor nieuwe spelers. Om deze bonus te pakken dien je dus een nieuwe speler te zijn van 24 jaar of ouder. Ten eerste is het belangrijk om via één van de links op deze pagina je account aan te maken. Zodra je account is aangemaakt staat de bonus klaar om te claimen tussen de promoties. Vervolgens hoef je alleen nog maar € 20,00 of meer te storten en kun je dit bedrag gebruiken om maximaal € 1,00 in te zetten op winst van Nederland tegen Argentinië.

Nederland USA Betcity Boost

© BetCity – screenshot van 06-12-2022

Je inzet van één euro wordt direct ingehouden. Wint Nederland op vrijdag van Argentinië? Da krijg je direct na de wedstrijd € 100 in je account gestort. Dat kun je natuurlijk gebruiken om te wedden op Nederland WK 2022 of andere interessante weddenschappen.

Aanmelden bij BetCity

Drukke decembermaand bij Betcity

Wellicht heb je al eens een welkomstbonus bij deze bookmaker gepakt en kun je zo niet profiteren van de verhoogde odd. Toch hoef je niet bij de pakken neer te gaan zitten. Er zijn namelijk tal van andere mooie bonussen te vinden bij deze bookmaker. Niet alleen tijdens het WK, maar ook daarna nog is er zowel voor nieuwe als reeds geregistreerde spelers een overvloed aan promoties te vinden. De gratis weddenschappen, verhoogde odds en winst verhogingen vliegen je namelijk om de oren.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.