Nederland vs Argentinië – win je € 50,00 bij Circus!

Jeroen van den Berg
06.12.2022

Als je denkt dat Nederland zich ten koste van Argentini먴plaatst voor de halve finale van het WK in Qatar, dan is dit jouw kans om daar maar liefst € 50,00 mee te winnen. Dat doe je namelijk met de Circus Super Odds.

50x je inzet als Nederland Argentiniëverslaat

© Circus – Super Odds screenshot van 06-12-2022

Win € 50,00 als Nederland zich kwalificeert voor de halve finale van het WK

Nederland is nog drie wedstrijden verwijderd van het wereldkampioenschap. Dat betekent wel dat ze op de vrijdag eerst Argentinië moeten verslaan. Daarmee komen ze in de halve finale van de WK terecht en hoort Oranje bij de vier beste landen ter wereld. Nederland is bij de bookmakers niet favoriet om de wedstrijd te winnen. Dat kun je zien aan de odd van 3.50 voor een Oranje overwinning bij Circus.

Toch kun je veel meer winnen als Nederland zich ten koste van Argentinië plaatst voor de kwartfinale. Het maakt hierbij niet uit of je denkt dat Nederland wint in de reguliere speeltijd of misschien opnieuw penalty’s moet nemen tegen de Argentijnen. Inzetten op “ Nederland kwalificeert” is genoeg om de geweldige winst van € 50,00 te pakken. Om deze Circus super odds boost te pakken, hoef je je alleen maar aan te melden en een eerste storting te doen van € 10,00. Vervolgens zet je in met deze geweldige odd en als Oranje wint, ben je € 50,00 rijker.

 

Stappenplan om de Super Odd van 50x te pakken

Om deze Circus welkomstbonus te verzilveren, is het nodig dat je je eerst bij deze bookmaker aanmeldt. Dat doe je door op één van de links in dit artikel te klikken. Hiermee kom je namelijk gelijk in aanmerking voor deze bonus. Na het registreren, stort je € 10,00 of meer en zet je hiervan € 1,00 in op “Kwalificeren-Nederland”. Wint Nederland vervolgens van Lionel Messi en kompanen? Dan staat er vrijwel direct na de wedstrijd € 50,00 in je account.

Deze bonus wordt alleen aangeboden aan nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Daarnaast is het niet mogelijk deze bonus met een andere bonus te combineren en dient je inleg met echt geld en dus niet met een free bet te worden ingezet. Als je daaraan voldoet, is er geen vuiltje aan de lucht en pak je dus die geweldige odd van 50,00

Wedden op Nederland – Argentinië met free bet

Ook als je al eerder bij Circus hebt gespeeld, kun je alsnog een mooie bonus pakken. Je krijgt namelijk bij Nederland – Argentinië een gratis weddenschap tot wel € 20,00. Nederland – Argentinië is namelijk Match of the Week bij Circus en dat houdt in dat ja een free bet kunt pakken bij het wedden op Nederland. Zet in op deze wedstrijd met minimale odds van 1.30 en ontvang de gratis weddenschap direct nadat jouw kwalificerende bet is afgerond.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.