betcity 100x Nederland WK 2022 vs. Argentinië

Jeroen van den Berg
07.12.2022

Winnen de Nederlanders weer, dan is er een geweldige boost bij BetCity. Wedden met 100x je inzet op een overwinning van Nederland:

Nieuwe spelers van BetCity kunnen gebruik maken van een unieke mogelijkheid, namelijk een BetCity Odds Boost van 100x je inzet als de ploeg van Louis van Gaal de Argentinië weet te verslaan. Klik op de onderstaande afbeelding en meld je snel aan bij BetCity!

betcity ned arg boost

Meer informatie over de actie:

Stappen BetCity odds boost

Oude aanbiedingen van Betcity

Bij Betcity houden ze wel van bonussen. Het hele jaar door vind je er verschillende promoties, maar nu het WK voor de deur staat zijn er nog meer bonussen dan anders. Zo kun je bij deze bookmaker een geweldige odds boost vinden voor de wedstrijd tussen Nederland en Senegal. Als Nederland wint, pak je met de BetCity odds boost namelijk 100 keer je inzet.

Pak de BetCity bonus

Nu is Nederland bij de bookies al favoriet om van Senegal te winnen en daarom is de maximale inzet beperkt tot € 1,00. Nieuwe spelers kunnen dus 1 euro inzetten en zo alsnog kans maken op € 100! Hoewel de wedstrijd volgende week wordt gespeeld, kun je nu al inzetten met deze verhoogde quotering. Je hebt de tijd tot de wedstrijd Nederland – Senegal begint.

BetCity Odds boost Nederland - Senegal

© BetCity – screenshot van 14-11-2022

Zo pak je 100x je inzet bij Nederland – Senegal

Deze promotie is voor nieuwe spelers. Om de odds boost met 100x je inleg te pakken, moet je dus eerst een account aanmaken bij BetCity. Dat doe je via de links die je in dit artikel vindt. Vervolgens maak je een eerste storting van minimaal € 20,00. Je kunt de odds boost direct claimen voor je een storting maakt. Nadat je storting voltooid is, staat de gebooste odd klaar in je account.

Aanmelden bij BetCity

Wedden op Nederland WK 2022 kan je met deze BetCity bonus dus zomaar eens € 100 opleveren. Deze bonus is overigens alleen voor spelers die 24 jaar of ouder zijn en je kunt de odds boost niet tegelijkertijd claimen met een andere promotie bij deze bookmaker. Nu is dat natuurlijk ook niet nodig omdat je maar liefst € 100 kunt winnen en het enige dat nodig is, is dat Oranje Senegal verslaat.

Instructies odds boost Betcity

© BetCity – screenshot van 14-11-2022

Nog meer WK promoties bij BetCity

Natuurlijk is deze odds boost een heerlijke Betcity welkomstbonus, maar daar blijft het echter niet bij. Er staan dit WK nog veel meer WK promoties voor je klaar. Nederland kleurt oranje en BetCity doet vrolijk mee. Zo is er een WK-pool, kun je een eigen Oranje shirt winnen en is er zelfs een viewing party in de Jaarbeurs in Utrecht. Daarnaast staan er ook nog drie € 10 free bets voor je klaar om in te zetten op het WK. Die welkomstbonus is dus pas het begin. Meld je daarom snel aan voor het WK begint!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.