Goede odds om te wedden op Polen – België in de Nations League

Jeroen van den Berg
14.06.2022

Vanaf komt België in actie tegen Polen en gaan de Rode Duivels op zoek naar hun tweede overwinning in de Nations League en tegen Polen. Hier vind je de beste odds en een uitgebreide voorbeschouwing.

Polen net als België op vier punten

Polen plaatste zich eerder al voor het WK in Qatar en doet het bepaald niet slecht. De Poolse ploeg staat net als België op vier punten en speelde op zaterdag gelijk tegen Oranje terwijl ze een week daarvoor van Wales wonnen. De enige wedstrijd die verloren werd, was die tegen België. Hoewel de Polen op voorsprong kwamen, gaven ze na een uur spelen de voorsprong uit handen. Nu worden er niet veel wijzigingen verwacht ten opzichte van het duel met Nederland wat betekent dat Lewandowski in de basis zal beginnen en natuurlijk voor het grootste gevaar moet gaan zorgen. Ook wordt verwacht dat Kamil Glik en Wojciech Szczesny in de basis zullen terugkeren. Heeft Polen een kans volgens de bookmakers België? Dat bepalen we aan de hand van de odds even verderop in dit artikel.

België laat opnieuw punten liggen

Na een zware Nederlaag tegen het Nederlands elftal revancheerde België zich tegen Polen vorige week door met 1-6 te winnen. Daarmee werd het verlies tegen Wales weggespoeld en werd er vertrouwen gewekt voor de resterende wedstrijden in de Nations League. Na de 1-6 winst tegen Polen verzuimde België opnieuw te winnen en speelde het gelijk tegen Wales. Hierdoor staan de Rode Duivels nu op evenveel punten als Polen en hebben ze een achterstand van drie punten op Oranje dat eerste staat met 7 punten.

Hoewel de ploeg van Roberto Martinez met grote cijfers won van Polen, bleek toch ook dat de Rode Duivels het voor rust lastig hadden tegen Polen. Pas na een uur spelen kwam België op voorsprong waarna het daarna in 17 minuten tijd nog vier keer wist te scoren. Polen zal zich willen revancheren, terwijl België vooral het gat met Nederland niet wilt vergroten. Er zal een andere ploeg op het veld komen te staan want Kevin De Bruyne, Yannick Carrasco en Thomas Meunier reizen sowieso niet af naar Polen en daarbij is het ook nog niet zeker dat Dedryck Boyata en Axel Witsel kunnen spelen tegen Polen. Hieronder kom je erachter wie van de iDeal bookmakers de beste odds heeft.

Plen - Belgie odds bij Circus

© Circus-14-06-2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds om te wedden op Polen – België

Als je wilt wedden op deze wedstrijd raden we je aan om dit bij Circus te doen. Deze bookmaker is er overigens niet alleen voor de Belgen, maar behoort inmiddels ook tot het gilde van bookmakers Nederland. Bij deze bookmaker pak je 3,50 voor een overwinning van Polen terwijl je ook nog 2.14 krijgt voor winst van België. Je krijgt 3.50 als Polen – België in een gelijkspel eindigt. Dat zijn mooie odds om op te wedden, zeker als je er vanuit gaat dat België wint. Pak deze odds nu via de link hieronder.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.