Wedden op de World Cup of Darts 2022 in Frankfurt

Jeroen van den Berg
22.06.2022

Nog geen week geleden was er groot Nederlands darts succes toen Michael van Gerwen de Premier League of Darts won. Hoe ver komt Nederland op het WK en wie volgt Schotland op als winnaar?

Vier dagen spektakel in Frankfurt

Vanaf donderdag komen 32 teams in actie op de World Cup of Darts in Frankfurt. Dat zijn 32 duo’s die elk een land vertegenwoordigen. Bij Nederland is dat geen Michael van Gerwen, maar Danny Noppert die samen met Dirk van Duijvenbode de trots van de natie moeten verdedigen. De 16 beste teams gaan door naar de tweede ronde volgens het knock-out principe. De halve finales en finale worden op zondag gespeeld. Behalve Nederland doen natuurlijk Engeland, Schotland en België ook mee aan de World Cup of Darts.

Voor we gaan kijken wie de favorieten zijn bij de bet sites Nederland, kijken we naar de favorieten en bespreken we natuurlijk ook het programma. Nederland neem het in de eerste wedstrijd op tegen Brazilië en treft daarmee een redelijk makkelijke tegenstander waarmee Noppert en van Duijvenbode geen probleem zouden moeten hebben. Voor België treden Kim Huijbrechts en Dimitri van den Bergh aan en zijn spelen hun eerste wedstrijd tegen Japan. België won de World Cup of Darts nog nooit, Nederland al vier keer. Wie zijn de favorieten dit jaar?

De favorieten bij de World Cup of Darts 2022

Hoewel het Nederlandse team er zonder Michael van Gerwen wat anders uitziet, zitten de Nederlanders toch in de top drie op de favorietenlijst. Wales lijkt echter bij de bookmakers op nummer één te staan. Namens Wales staan Gerwyn Price en Jonny Clayton opgesteld en dat is ook wel een heel sterk team. Wales neemt het op donderdag op tegen de Filipijnen. Achter de Welsh komt Engeland dat dit jaar speelt met Michael Wright en James Wade. Engeland gaat op zoek naar de vijfde zege en de eerste titel sinds 2016 toen Phil Tailor en Adrian Lewis het WK gewonnen.

Schotland mag je ook niet uitvlakken als regerend kampioen dit jaar. Met Peter Wright en John Henderson,  plus het vertrouwen van de winst van vorig jaar zullen de Schotten er alles aan doen om niet alleen hoge ogen te gooien, maar ook hoge scores en hun succes van vorig jaar te evenaren. Wedden op de World Cup of Darts 2022 doe je nu met een gratis bet via de speciale bonus die we gevonden hebben. Je leest er meer over hieronder.

Favorieten WK darts 2022 Betcity

© Betcity 16-06 2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds en bonus bij de World Cup of Darts in Frankfurt

Nu je weet wie we als favorieten bestempelen in Frankfurt, is het ook gelijk tijd om over de odds te gaan. Wales is zoals gezegd nummer één bij de bookmakers en dat zie je terug aan de odds van 2.88. Engeland staat bij de bookies op de tweede plek met vijf keer je inzet en op de derde plek staan Noppert en van Duijvenbode al namense Nederland. Daar krijg je zes keer je inzet voor. Australië en België staan nog net in de top vijf met Schotland daar weer achter voor 15 keer je inzet. Het zijn niet alleen de odds die het wedden op de World Cup of Darts in Frankfurt zo interessant maken. Je krijgt namelijk ook een mooie welkomstbonus in de vorm van een gratis weddenschap. Hier is geen Betcity bonus code voor nodig, een klik op de link hieronder is genoeg om je direct aan te melden en de bonus te activeren!

Aanmelden bij BetCity

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.