Win twee kaarten voor BetCity NFL Super Bowl finale in Londen!

Jeroen van den Berg
08.02.2023

Bij Betcity kun je bij het wedden op SuperBowl nu twee kaarten winnen voor NFL Londen. Dat betekent dat je met een weddenschap op de SuperBowl een geheel verzorgde reis voor twee personen kunt winnen!

Win tickets voor NFL London bij wedden op Superbowl Betcity

Hoe win je 2 tickets voor de NFL bij Betcity

Door te wedden op de Super Bowl dit weekend, kun je een geheel verzorgde reis met overnachting en vlucht voor twee personen winnen voor een NFL London Game 2023. Deze bonus is beschikbaar voor zowel nieuwe als reeds geregistreerde spelers. Hierdoor hoef je alleen maar een weddenschap te plaatsen van €10,00 op de SuperBowl wedstrijd tussen de Philadelphia Eagles en de Kansas City Chiefs. Meer is er niet nodig. Je hebt dus geen Betcity bonus code nodig en mag inzetten op alle beschikbare Super Bowl weddenschappen zonder dat je rekening hoeft te houden met minimale odds.

Betcity winactie Super Bowl 2023

Log in of meld je aan bij BetCity door op de afbeelding te klikken. Zorg dat je minimaal € 10,00 op je account zet zodat je een tientje kunt inzetten op de SuperBowl LVII wedstrijd tussen de Kansas City Chiefs en de Philadelphia Eagles. Zorg er wel voor dat je de de actie in je account claimt voordat je jouw Super Bowl weddenschap plaatst. Je hebt tot maandag 13 februari 00.30 uur om in te zetten en kans te maken op jouw tickets voor NFL London 2023. Na afloop van de wedstrijd wordt de winnaar geloot en krijg je automatisch bericht als je gewonnen hebt.

Aanmelden bij BetCity

Wedtips bij de Super Bowl 2023

Van de beste bookmakers vind je verreweg de meeste weddenschappen bij Betcity. Hier kun je namelijk niet alleen wedden op de winnaar van de Super Bowl en het aantal punten, maar bijvoorbeeld ook op de MVP, speler touchdowns, het aantal field goals en touchdowns in de wedstrijd. Dat is slechts een fractie van de beschikbare weddenschappen bij Betcity.

De Eagles zijn licht favoriet ten opzichte van de Chiefs. Dat zie je terug aan de odds van 1.81 voor de ploeg uit Philadelphia en 2.02 voor de Kansas City Chiefs. De strijd om de Most Valuable Player gaat tussen Jalen Hurts en Patrick Mahomes. De verwachting is dat de MVP award naar een speler van het winnende team gaat. Denk je dus dat de Eagles winnen, pak dan ook zeker 2.30 mee voor Jalen Hurts. Natuurlijk kun je ook kiezen voor Patrick Mahomes wint de MVP award voor 2.30 als je denkt dat de Chiefs winnen.

Ten slotte wijzen we je nog op een interessante statistiek. In zijn afgelopen zes wedstrijden, teruggaand tot week 15 van het reguliere seizoen, heeft Travis Kelce gemiddeld 8,3 ontvangsten per wedstrijd. In de play-off loopt dat zelfs op tot 10,5 gemiddeld. Meer dan 7,5 receptions aan 2.10 keer je inzet is dan ook een buitenkansje.

BetCity welkomstbonus 50 euro

Tot € 50,00 free bet voor nieuwe spelers

Heb jij wel oren naar de geheel verzorgde reis voor twee personen naar de NFL London 2023? Meld je dan gelijk aan bij BetCity. Heb je hier nog niet eerder gespeeld? Dan pak je ook nog eens een gratis weddenschap tot 50 euro. Een storting tot €49,99 geeft je een free bet van € 20,00, maar als je € 50,00 of meer stort, pak je de maximale bonus van € 50,00. Een mooie bonus om nog snel te wedden op de Super Bowl waarvoor je geen BetCity bonus code voor nodig hebt.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.