Unibet WK Free bet

Sam Balk
20.10.2022

Het WK 2022 komt er weer aan en bij Unibet kun je al een free bet gaan verdienen. Je kunt deze free bet te claimen door in te zetten op wedstrijden van de Eredivisie. Wij vertellen je alles over deze promotie en hoe jij het maximale uit de actie kunt halen.

Gratis weddenschap WK 2022 – €10 free bet bij Unibet

Het is alweer bijna winter maar toch begint het WK 2022 al in zicht te komen. Normaal gesproken wordt het WK altijd om de vier jaar in de zomer gehouden, maar door de warme temperaturen wordt dat nu verplaatst naar de winter. Het WK 2022 begint met de openingswedstrijd Qatar – Ecuador op 20 november in het Al-Bayt Stadium. Unibet heeft speciaal hiervoor een mooie promotie gemaakt voor spelers van 24 jaar of ouder, wie inzet op de Eredivisie kan gemakkelijk een gratis weddenschap verdienen. Je kunt deze gratis weddenschap ook gebruiken om te wedden op de winnaar van het WK 2022!

Nu vraag je zeker af wat moet ik precies doen voor deze mooie gratis weddenschap, geen probleem wij gaan het haarfijn voor je uitleggen. Allereerst moet je 24 jaar of ouder zijn, als je aan deze voorwaarden voldoet kun je in “bonusaanbiedingen” eerst het aanbod accepteren. Let op je moet hem wel eerst accepteren voordat je kunt gaan beginnen met het vrijspelen van deze free bet.

Aanmelden bij Unibet

Unibet wk freebet

Als je de weddenschap hebt geclaimd dien je een weddenschap te plaatsen met een quotering van 1.40 of hoger. Je kunt alle soorten weddenschappen plaatsen, zolang het maar om een wedstrijd van de Eredivisie gaat. Als je dit hebt gedaan ontvang je de gratis weddenschap nadat de desbetreffende wedstrijd is voltooid. Je kunt hem alleen vrij spelen als je gebruikt maakt van eigen tegoed op de website van Unibet, dus niet met bonusgeld.

De free bet is het gehele WK 2022 geldig en je kunt hem zowel van te voren inzetten als tijdens de wedstrijd. Bij deze actie geldt dat alleen de nettowinst wordt uitgekeerd, dit betekent het totale gewonnen bedrag min de waarden van de free bet. Stel je voor je plaatst een weddenschap met een quotering van 10 en deze is juist krijg je 10×10 =100 min 10 euro van de free bet, hou je 90 euro winst over die je eventueel direct uit kunt cashen. Je kunt deze free bet ook gebruiken om te wedden op Nederland.

De actie loopt van 17 oktober 2022 t/m 13 december 2022 middennacht. Wees er dus snel bij en mis niets van deze mooie actie van deze Nederlandse bookmaker.

Aanmelden bij Unibet

Unibet wk freebet 2

Naast deze promotie heeft Unibet natuurlijk ook nog een mooie welkomstbonus voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Stel je hebt nog geen account bij Unibet kun je ook gebruik maken van de Unibet welkomstbonus.

Bij een storting van €10 krijg je 4 verschillende free bets, als je echt heel slim bent kun je ook de gestorte 10 euro inzetten op een wedstrijd van de Eredivisie. Op die manier speel je de welkomstbonus vrij en ontvang je ook nog eens een free bet voor het WK 2022 in Qatar.

Alle actievoorwaarden van Unibet nog eens op een rij

  • Deze WK promotie is alleen beschikbaar voor spelers die 24 jaar of ouder zijn.
  • Je kunt deze promotie claimen door een account te maken op Unibet, als je al een account hebt kun je de promotie claimen op de promotie pagina.
  • Plaats een weddenschap van minimaal €5 op een wedstrijd van de Eredivisie met een minimale quotering van 1.40. Hierna wordt je free bet automatisch op je account gezet.
  • De promotie loopt van  17 oktober 2022 tot 13 november 2022 (00.00 uur). Tijdens deze periode kun je dus elke week een free bet ontvangen van €10 voor het WK 2022.
  • Je kunt de free bet van €10 op alle wedstrijden en soorten weddenschappen gebruiken zolang ze tot het WK 2022 behoren.
  • De weddenschap die je plaatst om deze promotie binnen te harken moet wel met eigen geld geplaatst worden. Bonus geld of profit boost tellen niet mee om deze bonus te innen. Ook telt een cash out niet mee om deze bonus te claimen. Je moet dus wachten totdat de wedstrijd volledig is gespeeld.
  • Je kunt de free bet van €10 het gehele WK inzetten, je kunt zelfs wachten tot de finale en daar je meesterbrein gebruiken.
  • Alleen de nettowinst telt, dus het totale gewonnen bedrag min de waarde van de free bet.
  • Tijdens deze promotie zijn de algemene voorwaarden van Unibet van toepassing.

Korte samenvatting Unibet WK promotie

Wij vinden de actie van Unibet een hele mooie, het is erg makkelijk om de bonus vrij te spelen. Met een weddenschap van €5 euro kan je al een free bet vrij spelen van €10 euro. Je hebt ook uitgebreid de tijd om gebruik te maken van deze actie, omdat je hem het gehele WK kan inzetten op alle wedstrijden en soorten bets. Mis niks van deze aanbieding en klik op de knop om naar de Unibet promotie te gaan.

Over de auteur

Sam Balk schrijft sinds 2021 voor beste-bookmakers.com hij is een groot fan van Europees en internationaal topvoetbal. Hij zoekt altijd de beste bookmaker promoties voor de mooiste wedstrijden, daarnaast heeft hij ook veel ervaring met sportweddenschappen en tips geven.