Verhoogde odds bij Ajax tegen Willem II op zaterdag 19 februari

Jeroen van den Berg
18.02.2022

Ajax gaat op zoek naar de tiende overwinning op rij wanneer ze het opnemen tegen Willem II in Tilburg op zaterdag. Willem II verloor 11 van de laatste 12 wedstrijden en is ook wel weer toe aan een overwinning.

Wint Ajax opnieuw met 5-0?

De laatste weken lijkt Ajax patent te hebben op een 5-0 overwinning. Vorige week was dat al het geval tegen FC Twente en daarvoor in de beker tegen Vitesse, maar ook tegen Fortuna en op 2 december tegen Willem II werd het 5-0. De Amsterdammers zijn aan een geweldige serie bezig en hebben niet meer verloren sinds de nederlaag tegen AZ op 12 december. In negen wedstrijden staat Ajax nu op 38 goals voor en slechts een tegen. Vorige week was het Sébastien Haller die met een hattrick een groot belang had in de 5-0 overwinning en Ajax kan nu PSV onder druk zetten door de voorsprong tijdelijk te vergroten naar acht punten. PSV komt een dag later in actie. Toch zal Erik ten Hag ook in zijn achterhoofd houden dat er op woensdag in de Champions League gespeeld wordt tegen Benfica. Ajax zal gezien de laatste resultaten de grote favoriet zijn bij de bookmakers Nederland. Toch hebben ve verhoogde odds gevonden die het wedden op deze wedstrijd en dan met name een overwinning van Ajax nog hartstikke interessant maken.

Moet Willem II vrezen voor degradatie?

Je las net al even over de laatste resultaten van Willem II en het verschil met nummer zestien Fortuna Sittard is nog slechts twee punten. De huidige vijftiende plek is veilig maar het is nog maar de vraag of Willem II die plek kan volhouden. Het klinkt als een cliché, maar Willem II moet toch echt gaan winnen wil het niet in de degradatiezone blijven.Dat is een mooi doel maar tegen Ajax zal dat waarschijnlijk niet gaan Zowel in eigen huis als op vreemde bodem blijven de Amsterdammers de laatste periode winnen. Willem II verloor zes keer op rij in een uitwedstrijd, maar speelt dus wel thuis. Hoewel de ploeg van Fred Grim het helemaal niet zo slecht deed, lukte het zondag echter niet om ook maar een punt te pakken tegen Sparta. Zeker omdat Ajax al sinds september al ongeslagen is in uitwedstrijden, lijkt het lastig te worden voor de Tilburgers. De odds bij deze wedstrijden komen bij Betcity vandaan, waar je kunt wedden met iDeal en dus verhoogde odds vindt. We pakken de noteringen er gelijk bij.

willem II - Ajax odds Betcity

©Betcity- 18-02-2022- Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Wedden met verhoogde odds

Wedden op Ajax in deze wedstrijd zou je normaliter niet zoveel opleveren maar bij Betcity pak je hier als nieuwe speler toch nog zes keer je inzet. Dat is een speciale promotie voor nieuwe spelers dat luistert naar de naam odds boost. Je leest er alles over in onze Betcity review. Daarnaast zijn er ook reguliere odds en die geven 1.11 voor winst van Ajax. Als je gelooft in een superstunt van Willem II pak je 29 keer je inzet en een gelijkspel levert nog odds op van 10.00. Ajax is de topfavoriet maar dat hadden we al wel verwacht. Wil je de odds boost pakken? Klik dan op onderstaande link.

Aanmelden bij BetCity

 

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.