SuperNopea Review & Ervaringen

SuperNopea Ervaringen & Review

De gelijkenissen van SuperNopea met hun twee voorgangers in onze lijst van beste bookmakers is frappant. Hoe kan het ook anders, behalve dat ze alledrie aan hetzelfde bedrijf toehoren? Precies, je raadt het wel. SuperNopea is net als Scandibet en TurboVegas een onderdeel van de BetHard-groep. En dat zullen we geweten hebben. Bij BetHard speelt men stevig, en is men de competitie steeds een stapje voor als het op gebruiksvriendelijk wedden staat.

Opgelet: Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. SuperNopea heeft geen Nederlandse of Belgische licentie. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina – wij raden ons BetCity.nl review aan. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. 

Aanmelden bij BetCity

SuperNopea

SuperNopea Ervaringen in 10 stappen

Volgens onze vaste tien criteria gaan we opnieuw na of deze bookmaker iets is voor onze lezers. Wat SuperNopea betreft, kunnen we je daar alvast meteen geruststellen. Voor meer details, lees de onderstaande ervaringen.

1. SuperNopea Account aanmaken

Altijd hetzelfde met die registraties: documenten opzoeken, en vooral het lange wachten alvorens je account dan eindelijk geverifieerd wordt… Bij SuperNopea niets daarvan. Wie nog niet bekend is met de Pay n Play bookmakers, staat een leuke verrassing te wachten. Bij SuperNopea moet je namelijk niets opgeven van je identiteit. Storten en spelen, zo werkt het daar.

2. SuperNopea.com Website

SuperNopea als website doet ons denken aan haar twee Bethard-broertjes, TurboVegas en Scandibet. Wat er dus op neerkomt dat we eigenlijk niets dan positiefs te melden hebben. De site is makkelijk te navigeren, en simplistisch ontworpen. Een streling voor het oog zouden we hem niet meteen noemen. Niets tegen blauw als kleur, maar dat baby-blauw vinden we gewoon niet passen. Los van dat autistische kantje van ons, is de goksite verder prima in orde.

3. SuperNopea Geld Storten

iDEAL wedden, dat moet je bij SuperNopea niet verwachten. Er is slechts een methode die ze aanvaarden om te storten, en dat is Trustly. Wedden met Trustly is inmiddels een van de beter ingeburgerde methodes om te storten bij bookies. Deze digitale portefeuille, zogenaamde e-wallet, is verbonden met je persoonlijke bankrekening. Storten loopt dus via je vertrouwde bank. Vanaf een bedrag van 20 euro kan je al storten bij SuperNopea.

Storten en spelen bij SuperNopea met:storten bij Speedybet

4. SuperNopea Uitbetalen

Bij SuperNopea kun je pas geld opnemen nadat je een storting hebt gedaan van € 30 en deze ook één keer hebt rondgespeeld. Dit betekent dat je pas geld kunt opnemen bij SuperNopea nadat je € 30 heeft ingezet. Het praktische aspect van geld opnemen via de Trustly-betaalmethode is dat alles volledig automatisch verloopt. Dankzij dit slimme systeem, dat steeds meer Pay n Play bookmakers gebruiken, staan je winsten in een mum van tijd op je bankrekening. De voordelen zijn dus aanzienlijk, zowel voor de aanbieder als voor de spelers.

5. SuperNopea Klantenservice

De SuperNopea klantendienst is te bereiken per:

  • Live chat
  • e-mail

Het mailadres waarop je hun klantendienst kan bereiken is het volgende: support@supernopea.com. Daarnaast is er ook nog een live chat support beschikbaar, die je dagelijks kan voorthelpen tussen de uren van 8am en 1am, dat is dus praktisch de ganse dag! Bovendien zijn de medewerkers erg vriendelijk en goed getraind.

6. SuperNopea Bonus

Altijd hetzelfde tegenwoordig, maar niet getreurd. Er mag dan momenteel geen SuperNopea bonus te rapen vallen als nieuwe klant, dat wil niet zeggen dat je met lege handen wordt achtergelaten. Neem maar een kijkje naar de promoties, daar kan je alvast een punt aan zuigen.

7. SuperNopea Promoties

De sportwedders zullen hier niet veel aan hebben natuurlijk. Wie echter houdt van slotspelen en andere casino-games, kan aangenaam verrast worden door de promo-acties die SuperNopea biedt. Er worden dagelijks cash drops aangeboden voor de spelers die in aanmerking komen. Lees de voorwaarden onder het tabblad ‘promoties’ op de site en ontdek er alles over.

8. SuperNopea.com Wedaanbod

Een aanbod van 26 sporten, weer mooi gemikt. Er is er geen enkele te veel bij, maar zeker geen te weinig. Alhoewel, die geen te veel moeten we misschien terug nemen… Iemand ooit al van pesäpallo gehoord? Mja wij nu wel natuurlijk, maar de gemiddelde sportliefhebber is niet bekend met deze Finse sport. We raden dan ook aan om bij de vertrouwde sporten te blijven wedden, zoals voetbal, tennis en basketbal. Gelukkig vind je dus wel ook wat meer obscure sporten, moest jij zo’n buitenbeentje zijn die weleens op squash of rugby wedt. Ook aan politieke weddenschappen is er keuze te over.

 9. SuperNopea Mobiel wedden

Tegenwoordig zouden we hier niet te veel woorden meer aan moeten vuil maken, maar bij deze doen we het toch. Mobiel wedden kan tegenwoordig bijna overal via de normale browser op je toestel. Je hoeft dus geen SuperNopea app te downloaden, maar kan gewoon je browser op je telefoon/tablet openen en meteen naar SuperNopea surfen.

10. SuperNopea Odds

De noteringen bij SuperNopea liggen allemaal mooi rond het gemiddelde, wat veel zegt over de bookmaker. Uiteraard zagen we dit fenomeen ook al bij de andere wedsites die toebehoren aan Bethard. Ze weten daar wat ze doen, de kans is dus uitermate klein dat je extreem voordelige odds zal tegenkomen in jouw voordeel. Aan de andere kant hebben we ook nog niet meteen het omgekeerde opgemerkt bij SuperNopea. De noteringen liggen allemaal mooi gemiddeld, wat hen als bookmaker ook siert.

SuperNopea Beoordeling & Conclusie: 9.6/10

Zijn we bevooroordeeld voor Scandinavische goksites, zou je haast gaan denken. Tegenwoordig ranken de Bethard-broertjes zo lekker hoog in onze bookmakers-lijsten. Als je zelf objectief een kijkje gaat nemen naar de SuperNopea-website, zal je snel genoeg merken dat het niets met vooroordelen te maken heeft, maar wel met zuivere kwaliteit en ijzersterk aanbod. Alle weddenschappen zijn aanwezig, de layout is minimaal maar vlot navigeerbaar… Alleen die blauwe kleur zien we niet helemaal graag, maar goed – daar mogen we niet over struikelen. Zonder boe of ba, vinden wij SuperNopea helemaal in orde als bookmaker. Dat is de enige reden waarom we deze goksite zo’n sterke score geven. Met 96% is SuperNopea meer dan geslaagd als bookmaker.

Storten en spelen bij SuperNopea:

SuperNopea betsite

 

>> Bookmakers Nederland <<   >> Bookmakers België <<