Wallacebet app

Er is geen app beschikbaar voor Wallacebet. Hun mobiele website werkt echter redelijk, zowel op iOS als op Android toestellen en via de meest moderne browsers (Safari, Chrome). We testten deze bookie ook op de browser Vivendi uit, en zelfs daar werkt Wallacebet naar behoren. Lees hier alles over Wallacebet mobiel wedden, en bekijk ook ons Wallacebet review.

Let op: Wallacebet is een van onze Beste Bookmakers Nederland en dus niet beschikbaar voor Belgen. Belgen kunnen onze mobiel wedden apps-pagina bekijken voor alternatieve betting apps. Wallacebet heeft momenteel geen Nederlandse licentie. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturf. De Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

Wallacebet Mobile Website

De app mag dan weliswaar nog in ontwikkeling zijn, gelukkig is er ook de Wallacebet mobiele website. Dankzij een goede optimalisatie van de desktop-website op mobiele browsers, merk je bijna niet dat je niet op een app aan het tokkelen bent. Als je je wil aanmelden bij Wallacebet om mobiel te spelen, kan dat simpelweg via de browser op je mobiele telefoon. Als je hier op de pagina op een van de knoppen klikt, neemt deze je rechtstreeks mee naar de homepagina van Wallacebet. Daar kan je je overigens aanmelden met recht op een exclusieve wallacebet bonus. Deze bedraagt 100% tot 120 euro – dat lijkt misschien minder dan de 150 euro bonus die ze je aanbieden op hun homepagina. Echter moet je onze exclusieve Wallacebet bonus een pak minder rondspelen dan de gewone! Gok hier bij Wallacebet via je Android of Iphone.

wallacebet mobile bonus

Wallacebet App Downloaden

Het feit dat Wallacebet tot op heden nog geen app voor Android of Iphone ontwikkelde, stoort ons niet zo zeer. We kunnen gelukkig prima mobiel wedden op sport via de Wallacebet mobiele site. De app downloaden en installeren is weliswaar nog niet mogelijk.

Wallacebet app Android

De Wallacebet Android app is nog niet beschikbaar voor je smartphone of tablet. We weten ook niet of deze wordt ontwikkeld. Mocht er ooit een Wallacebet app ontwikkeld worden, dan lees je het hier als eerste. In tussentijd kan je gewoon terecht bij Wallacebet via je browser.

Wallacebet app iPhone

Zoals voor Android is het voor iOS-gebruikers niet anders: ook hier is nog geen Wallacebet App te bespeuren in de iStore op je iPhone. Geduld zal lonen, maar intussentijd doen we het via de mobiele Wallacebet-site, ook op iOS.

Wallacebet app ervaringen

De Wallacebet mobile website is een van de betere bookmaker sites. We testen geregeld uit hoe de mobiele sites lopen, en die van Wallacebet bleek prima te werken. We ontdekten geen kinderziektes bij het inzetten van onze odds of het browsen door weddenschappen. Wat je wel merkt, is dat de mobiele versie iets trager loopt dan Wallacebet online via desktop. Dat lag in ons geval echter aan een verouderd model Samsung-smartphone. Op de nieuwere iPhone X vertoonde de website deze tekenen helemaal niet. We spelen zelf voornamelijk op sportweddenschappen, maar om compleet te zijn hebben we ook de casinospellen eens uitgetest. Mits je de juiste plugins hebt geïnstalleerd die je voor sommige van deze spellen nodig hebt, werken ook deze perfect en zonder hapering via de mobiele browser. Wallacebet mobile heeft ons aangenaam verrast, en we hopen dat ze dat ook voor jou kunnen doen.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Wallacebet:
wallacebet mobiel

Bookmakers Nederland > Bookmakers België