ZeBet Review & Ervaringen

Sam Balk
07.10.2022
ZEbet

ZeBet Review & Ervaringen

totaalscore
Zeer Slecht
0
 • Beschikbaar in Nederland
 • Goede bonus
 • Loyaliteits-schema voor bestaande klanten (NL)
 • Navigatie wedsite
 • Gemiddelde quoteringen
 • Naamsbekendheid

Over deze ZeBet Review
Wij namen bookmaker ZeBet een goed onder de loep. Door de 10 stappen langs te gaan van ons model komen we uit op een 8.8 voor ZeBet. Lees op deze pagina verder om meer te weten te komen over deze bookmaer. 

Betaalmethodes
Voor de Nederlandse markt zijn de betaalmethoes wat beperkter dan voor de Belgische markt. Zo is er voor de Nederlandse markt natuurlijk iDeal aanwezig en voor de Belgische markt Bancontact. 

Uitbetalen
Bij vele bookmakers heb je het geld de volgende (werk)dag op je rekening staan. Bij ZeBet kan dit meestal 2-3 werkdagen duren voordat het erop staat. 

Wedaanbod
Het wedaanbod bij ZeBet is erg prima, je kunt makkelijk alle soorten weddenschappen vinden voor alle wedstrijden. Wel is het zo dat er voor kleinere wedstrijden er lagere odds zijn dan voor populaire wedstrijden. 

Klantenservice
De klantenservice is erg proffesioneel en staat je super netjes te woord. Ook is er een FAQ te vinden, dit kan wat ons betreft wel wat uitgebreider. Er staat niet altijd antwoord op de meestgestelde vragen, overigens zijn de antwoorden die er wel staan super duidelijk. ZeBet beschikt niet over een livechat, wel over contact via de mail of telefonisch. Misschien is het niet de ideale manier om te communiceren voor mensen, toch als je contact opneemt wordt je netjes geholpen op een vriendelijke manier. 

Het bedrijf uit Frankrijk is al lang bekend op de markt in de Benelux. Sinds februari 2022 wist deze partij ook een Nederlandse licentie te bemachtigen van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Deze bookmaker onderscheid zich door als enige een licentie te hebben voor het wedden op paardenraces, wat veel gedaan wordt op deze site. Toen ze de markt betraden kwam ze ook meteen met een mooie bonus die nog steeds actief is. De ZeBet welkomstbonus bestaat uit een free bet die kan oplopen tot 50 euro. Het mooie aan deze actie dat je geen tijdsdruk op zit, dit wil zeggen dat je niet binnen een aantal dagen deze bonus voltooid moet hebben. Deze bonus is alleen beschikbaar voor Nederlanders vanaf 24 jaar of ouder, voor de Belgen is het helaas niet mogelijk om een welkomstbonus te ontvangen aangezien het in strijd is met de wetgeving in België.

Bookmakers Nederland Bookmakers België

ZeBet Ervaringen in 10 stappen

Om deze bookmaker goed te kunnen beoordelen gaan we langs de 10 belangrijkste onderdelen om een goede review te kunnen geven. Wij gaan langs alle facetten in Nederland en België om jullie een goed beeld te geven van deze bookmaker.

Aanmelden bij ZeBet

1. ZeBet Account aanmaken

Je kunt bij ZeBet op 2 verschillende manieren een account maken, je kunt zowel automatisch je documenten verifiëren als handmatig. Bij de automatische verificatie wordt er gebruik gemaakt van MiTRUST, je moet hierbij je ID, adres en rekening opgeven. Volgens moet je een ID/Paspoort uploaden en vervolgens inloggen via iDin. Als je alles handmatig indient kan het 2 dagen duren voordat alle documenten ingediend zijn.

2. ZeBet Website

De website van ZeBet valt niet onder de mooiste websites van de Nederlandse bookmakers. De lay-out is wat ouderwets, hoewel de navigatie heel erg degelijk is. Links heb je de belangrijkste wedstrijden staan en daaronder heb een grote lijst met wedstrijden. In het midden staan alle promoties wat erg overeen komt met de andere bookmakers, waardoor de website qua navigatie prima in elkaar zit.

3. ZeBet Geld Storten

Aangezien ZeBet in zowel Nederland als België actief is hebben wij de betalingsmethodes onderverdeeld in de 2 landen. Je kunt bij ZeBet storten op de volgende manieren:

Nederlandse betaalmethoden ZeBet:

 • Bankoverschrijving
 • iDEAL
 • krediet/debetkaart (VISA, Mastercard)

Belgische betaalmethoden ZeBet:

 • Master/VISA
 • Virement Bancaire
 • Paysafe
 • Neosurf
 • Ticketpremium
 • Moneyclic
 • Paypal
 • Skrill

Bij ZeBet zijn er de gebruikelijke betaalmethoden die we gewend zijn in beide landen. Voor de Nederlanders raden wij aan om te wedden met iDeal , voor de Belgen raden wij aan om te wedden met Bancontact.

4. ZeBet Uitbetalen

Je zult het niet raden, maar je kunt op dezelfde manieren uitbetalen als dat je kan storten. Voor de Nederlanders is het uitbetalen via iDeal het snelst, heet duurt ongeveer 1/2 werkdagen voordat het op je rekening staat. Voor de Belgen raden wij PayPal aan. Bij PayPal heb je een uitbetaling direct nadat het verwerkt is op je rekening staan.

5. ZeBet Klantenservice

De klantenservice is op de onderstaande manieren te bereiken, we hebben onderscheid gemaakt tussen de Nederlandse spelers en de Belgische spelers. Naast contact opnemen met de klantenservice beschikken ze ook over een FAQ.

Nederland

 • Telefoonnummer: 070 338 0365
 • Whatsapp: 070 338 0365
 • Contactformulier op de website

België

 • Telefoonnummer: +32 (0)24 46 01 17
 • Whatsapp: +32 (0)24 46 01 17
 • Contactformulier op de website

6. ZeBet Bonus

Bij ZeBet hebben ze een welkomstbonus voor Nederlanders, de bonus bestaat uit een free bet tussen 15 en 50 euro. Om de bonus te claimen dien je wel 24 jaar of ouder te zijn, je kunt de bonus claimen zonder bonus code. De rondspeelvoorwaarden zijn heel simpel, bij je eerste storting moet je de bonus aanvinken. Als je de bonus hebt geclaimd kun je hem direct gebruiken en als deze weddenschap goed is ontvang je het nettobedrag van deze weddenschap, dit is dus het totale bedrag van je free bet – de inzet van je weddenschap. Om je geld uit te cashen dien je wel je originele storting 1x te hebben rondgespeeld, nadat dit gedaan is kun je hem uitcashen. De bonus heeft geen einddatum, dus je kunt ook lange tijd wachten tot de perfecte wedstrijd komt. Voor de Belgen is de bonus helaas niet beschikbaar, aangezien het toegelaten wordt door de Belgische wetgeving.

Aanmelden bij ZeBet

ZeBet welkomstbonus

7. ZeBet Promoties

De promoties zijn op een flink andere manier geregeld dan bij andere bookmakers. ZeBet gebruikt een unieke strategie voor de promoties, waar de meeste bookmakers een promotie sectie hebben op de website doet ZeBet het via sociale media kanalen. Zo hebben ze een wekelijkse free bet die je kunt claimen als je aan bepaalde voorwaarden voldoet. Daarnaast posten ze op Twitter, Facebook en Instagram een link met hun laatste promoties. Vaak zijn dit kleine odds boost voor belangrijke wedstrijden in de grootste competities.

8. ZeBet Wedaanbod

Het aanbod van weddenschappen bij ZeBet is relatief groot. Ze hebben alle wedmarkten beschikbaar die legaal zijn volgens de Nederlandse wetgeving.
Je kunt bij ZeBet op 22 verschillende sporten wedden, voetbal is uiteraard de populairste. Wat zeker niet vergeten mag worden is dat ZeBet als enige het recht heeft om weddenschappen voor paardenraces aan te bieden. De odds van ZeBet zijn ook niet de minste, ze behoren niet tot de bookmaker met de beste odds, maar ook zeker niet tot de minste. Vooral de odds van grote competities zijn prima bij ZeBet, de kleinere competities vallen wat tegen.

9. ZeBet Mobiele versie

Waar we het eerder hadden over de browser versie van ZeBet, gaan we nu over naar de mobiele versie van de website. Helaas hebben ze geen app, maar toch is de werking van de mobiele website erg goed. De lay-out die we op desktop als ouderwets ervaren, valt op de mobiele website niets aan te merken. Je hebt links boven in het scherm een menu die je open kunt klappen, waar belangrijke pagina’s open staan. Op het sportsbook is het vergelijkbaar met andere bookmakers, er is een lijst met de belangrijkste wedstrijden van vandaag met rechtsonder een filter welke sporten je allemaal weergeven wilt hebben.
Mobiele versie ZeBet

10. ZeBet Quoteringen

De marges bij ZeBet liggen tussen de 4,5 en 5,5%, wat prima is op de Nederlandse markt. Voor de grote competities zijn er hele goede odds die net boven het gemiddelde liggen van de Nederlandse markt. En ook de promoties en odds boost zijn erg leuk. De odds boost die je kunt vinden op diverse sociale media zijn wellicht de oplossing voor jou, want er zitten zeker hele mooie unieke acties bij.

ZeBet Beoordeling & Conclusie: 8.8/10

ZeBet is een prima bookmaker met een hele mooie welkomstbonus. De werking van de mobiele versie vinden wij zelf veel beter dan de dekstop versie. We moeten wel zeggen dat de promoties op een flink andere manier worden weergegeven dan bij andere bookmakers. Voor de spelers die veel op sociale media zitten, is het juist interessant want als je vaak op twitter zit ben je altijd op de hoogte van de laatste promoties. Wij vinden overigens wel dat het ook eventueel op beide platformen weergegeven kan worden. Kortom het wedaanbod is heel erg degelijk en ze hebben ook een mooie bookmaker bonus. Wij raden ZeBet zeker aan, hoewel wij wel vinden dat er betere bookmakers zijn op de Nederlandse markt. Wie wilt inzetten op paardenraces kan niet ontkomen om een account op ZeBet te maken.