24Bettle Aanmelden

Opgelet: 24Bettle is een van onze Beste Bookmakers Nederland en dus niet beschikbaar voor Belgen. Belgen kunnen een alternatief kiezen uit de Beste Bookmakers België lijst. 24Bettle heeft momenteel geen Nederlandse licentie. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturf. De Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

Ben je op zoek naar een bookmaker om je aan te melden, dan is 24Bettle een van de meest voor de hand liggende keuzes als je in Nederland woont. Als je je wil aanmelden bij 24Bettle, dan kan je naar de site surfen via de knop. Zo kom je automatisch terecht op de aanmeldpagina, waar je je kan registreren door op de knop ‘Join Now’ te klikken.

Wanneer je dat doet, kan je ook meteen kiezen of je voor de casino welkomstbonus wil gaan, dan wel de sportsbook bonus van 100 euro. Via onze site echter, kan je een exclusieve welkomstbonus claimen van 120 euro. Dat doe je door op de knop te klikken. Vervolgens geef je je gegevens juist op, en kan je een storting maken bij 24Bettle om meteen te beginnen spelen.

Pak 100% tot € 120 via de 24Bettle bonus

Registreren bij 24Bettle

  • Aanmelden doe je via de knop en de startpagina van 24Bettle als bookmaker. Na registratie kan je je gegevens ingeven, en eventueel indien je dat wenst de 24Bettle klantendienst contacteren om je meteen te verifiëren. Dat is niet per se nodig, maar wij doen dat graag op voorhand, voor we beginnen te wedden. Zo heb je later geen toestand wanneer je wil uitbetalen.
  • Een bonus code voor deze exclusieve 24Bettle bonus tot 120 euro is er niet. De enige manier om deze te claimen, is om je aan te melden via de knop of afbeelding op deze pagina.
  • 24Bettle online wedden kan ook via je smartphone of tablet. Een 24Bettle app hebben ze niet, maar de mobiele website doet het net zo goed via je mobiele browser.

Storten Bij 24Bettle

Storten bij 24Bettle kan je via de volgende methodes: Bancontact, Visa/Mastercard, Skrill, Neteller, Zimpler, Sofort, bankoverschrijving of PaySafeCard. Ze rekenen geen extra kosten aan voor storten. Ideal wedden behoort jammer genoeg niet tot de mogelijkheden bij 24Bettle, tegenwoordig kan je er wel wedden met Trustly.

Voor meer informatie over de verschillende betalingsmogelijkheden kan je bovendien een kijkje nemen op onze 24Bettle review pagina.

24Bettle payment options

Vergeet de exclusieve 24Bettle welkomstbonus niet

We spraken al over onze exclusieve bonus, die 24Bettle aanbiedt. Deze is beschikbaar voor sportsbook-spelers, en biedt je 100% bonus tot € 120, in plaats van 100 euro. Een betere deal dus, en bovendien met degelijke bonusvoorwaarden. Profiteer van deze 24Bettle bonus bij je registratie als nieuwe klant. Dit doe je door op de knop of afbeelding te klikken op deze pagina. Vervolgens dien je de 5x bonus- en 5x inzetbedrag rond te spelen, op odds van 1.80 of hoger. Hier krijg je bij 24Bettle 30 dagen de tijd voor, ruim genoeg dus om je welkomstbonus ook rond te krijgen.

Bovendien kan je ook een 5 euro bonus claimen als nieuwe klant, en worden je 2de, 3de en 4de stortingen ook beloond. Ontdek de bookmaker 24Bettle met al haar voordelen en meld je aan via de afbeelding.

24Bettle 5 euro gratis zonder storten