BetCity Ajax Odds Boost

Bij BetCity komen ze wekelijk met Odds Boost voor Ajax Amsterdam. Op alle wedstrijden van Ajax kun je bij BetCity Odds Boost vinden. Nieuwe spelers van kunnen profiteren van 50x of 100x je inzet. Wij geven je overzicht met alle promoties die je kunt gebruiken voor het wedden op Ajax Amsterdam.

BetCity Ajax Odds Boost

Claim 50 of 100x je inzet op Ajax!

Huidige BetCity Odds Boost promoties Ajax Amsterdam

Momenteel zijn er geen actieve quoteringen voor het wedden op Ajax bij BetCity. Wij verwachten dat voor de competitiewedstrijden op 5 februari tegen SC Cambuur er een BetCity Odds Boost komt voor Ajax.

BetCity Quoteringen Ajax

De Eredivisie begint pas op 8 januari, dan zullen wij uiteraard alle promoties van BetCity op een rij zetten, wij verwachten dat er een BetCity Odds Boost gaat komen voor de 2 komende Eredivisie wedstrijden tegen NEC Nijmegen en tegen FC Twente. Daarnaast verwachten wij ook een BetCity Odds Boost voor Ajax – FC Union Berlin. Alle nieuwe spelers van 24 jaar of ouder kunnen als je aanmeld als nieuwe speler van BetCity gebruik maken van de BetCity bonus. Het enige wat je hoeft te doen is een account te maken en minimaal 20 euro te storten. Hierna kun je de BetCity Ajax Odds Boost direct claimen en er 1 euro op inzetten. Stel je hebt de weddenschap goed, dan kan je direct het bedrag laten uitbetalen. Het is wel maar mogelijk om maximaal 1 euro in te zetten met een quotering van 50.00.

Stappen BetCity odds boost

BetCity Odds SC Cambuur  – Ajax Amsterdam

Komende zondag neemt Ajax het uit op tegen SC Cambuur in Leeuwarden, de wedstrijd begint al vroeg om 12:15 na een overwinning van 1-4 op Excelsior wordt ook verwacht dat deze stijgende lijn wordt doorgetrokken tegen Cambuur. Heitinga die afgelopen week het roer overnam bij Ajax begon direct sterk en ze willen nu ook weer gaan kijken naar een eventueel kampioenschap mochten de concurrenten genoeg punten laten liggen. De BetCity Ajax Odds kun je hieronder vinden en wij vinden de Handicap van -1 op Ajax veruit wel de meest interessante die ertussen staat.

Quoteringen SC Cambuur vs Ajax – BetCity
Bookmaker: betcity.nl
Ajax wint 1.29
Gelijkspel 6,25
Handicap -1 Ajax 1.75
Over 2.5 Goals 1.48
Onder 2.5 Goals 2.65
Beide teams scoren: Nee 1.84
Beide teams scoren: Ja 1.96

BetCity Odds Ajax – FC Twente

Op 14 januari neemt Ajax het thuis op in de Johan Cruijf Arena tegen FC Twente. Het beloofd een drukke week te worden voor de Amsterdammers, ze spelen in deze week 3 wedstrijden door een druk schema met de Toto KNVB beker wedstrijd erbij. Wij vinden de quoteringen erg laag van Ajax, Twente die momenteel op nummer 6 staat kan nog wel eens wat tegengas gaan geven. Nog niet alle quoteringen zijn bekend, maar wij zouden nog even wachten tot de eerste wedstrijd is gespeeld om een goed beeld te krijgen voor deze wedstrijd.

Quoteringen   FC Twente – Ajax 
Bookmaker: betcity.nl
Ajax wint 1.22
Gelijkspel 6.00
Handicap -1 Ajax N/A
Over 2.5 Goals N/A
Onder 2.5 Goals N/A
Beide teams scoren: Nee N/A
Beide teams scoren: Ja N/A

BetCity Odds Ajax – FC Union Berlin

Pas op 16 februari speelt Ajax de eerste wedstrijd van de Europa League, na een uitschakeling van Ajax in de Champions League hebben ze in de loting FC Union Berlin getrokken. Union Berlin begon dit seizoen erg sterk aan de Bundesliga door lang op kop te hebben gestaan, hieronder kunt u de beste odds zien voor Ajax FC Union Berlin.

Quoteringen Ajax Amsterdam – FC Union Berlin
Bookmaker: betcity.nl
Ajax wint 1.70
Gelijkspel 4.15
Handicap -1 Ajax 2.80
Over 2.5 Goals 1.68
Onder 2.5 Goals 2.18
Beide teams scoren: Nee 2.12
Beide teams scoren: Ja 1.68

Gemiste Ajax Odds Boost

Feyenoord – Ajax BetCity 100x Odds Boost 22 januari 2023

Komende zondag staat de klassieker weer op het programma en BetCity komt daarmee weer met een mooie promotie. Je kunt namelijk 100x inzet claimen met de Feyenoord – Ajax BetCity Odds Boost. Nieuwe spelers kunnen 1 euro inzetten op deze wedstrijd en wel 100 euro winnen, wees er snel bij en claim deze promotie door op de onderstaande afbeelding te klikken!

Ajax Feyenoord BetCity 100x je inzet odds boost