Hoe stort ik bij Cryptocurrency bookmakers?

Cryptocurrency is de moderne digitale munteenheid die steeds in populariteit blijft stijgen. Net hierdoor komen er ook meer en meer puur cryptocurrency bookmakers op de markt. We geven je een introductie tot dit betalingsmiddel, zowel als een overzicht van een aantal populaire verschillende crypto eenheiden en bij welke bookies je deze kan gebruiken. Belangrijk om te weten is dat momenteel geen enkele van deze munteenheden gereguleerd wordt door de centrale banken.

De populairste crypto currencies zijn Bitcoin, Bitcoincash, Ethereum, Ripple

Weet jij al hoe je kan wedden met bitcoin? Hier pak je meteen de beste bookmaker op de cryptomarkt. Stake.com is een geweldige bookie met een heel toegewijde community. Heb je meer informatie nodig over betalen met crypto en wil je nog geen betting site uitkiezen? Lees dan verder!

Stake.com logo

Er gaan geruchten rond dat meer dan de helft van alle transacties met Bitcoin, Ethereum & Ripple naar online bookmakers gaan. Hoewel we dit cijfer niet echt kunnen nakijken, is het redelijk logisch dat veel gokkers hiervan gebruik maken wegens strenge wetgevingen voor online wedden bij vele landen.

Hoe werkt wedden met cryptocurrencies?

Nu dat je weet dat veel online weddenschappen gebeuren met dit transactiemiddel, wil je misschien ook weten hoe je dit zelf ook kan doen.

  1. Maak een account aan bij een crypto bookmaker (zoals stake.com)
  2. Open een Crypto wallet hier bij Coinmama waar je geld kan storten en uitbetalen
  3. Kies je gewenste crypto eenheid en stort geld
  4. Je krijgt de hoeveelheid in de gekozen currency afhankelijk van de wisselkoersen
  5. Een kleine transactiekost wordt altijd aangerekend

Coinmama crypto currency exchange

Wat is een crypto exchange?

Net zoals een broker voor aandelen of traditionele munteenheden kan je bij een crypto exchange je geld omwisselen in cryptogeld in ruil voor je gewenste aantal munten. Hierbij worden natuurlijk altijd kosten voor aangerekend.

Een Crypto wallet biedt je dan de mogelijkheid om op de exchange geld te zetten, zodat deze als tussenpersoon handelt bij je online transacties.

Hoe kan ik geld zetten op mijn crypto wallet?

Geld storten kan met een hele hoop middelen. Je kan bijvoorbeeld storten met kredietkaarten, debetkaarten, en je bankrekening via een overschrijving.

Na een aankoop, hoe lang duurt het voor ik deze munten ontvang?

Dit gebeurt ogenblikkelijk vanaf het moment dat je storting succesvol is. Dit is dan ook net hetzelfde wanneer je bij crypto betting sites wil storten.

Hoe zet ik precies geld op een crypto bookie?

Nu je een crypto wallet hebt dan kan je deze in je sportsbook account linken. Vanaf dat moment ben je maar enkele klikken verwijderd om snel te kunnen storten en uitcashen.

Enkele voor & nadelen van Crypto betting

Zoals bijna met elk betalingsmiddel heb je voor & nadelen. Soms heb je zelfs voordelen die voor sommige andere klanten ook nadelen kunnen zijn. Dit zijn volgens ons de belangrijkste punten betreffende Crypto weddenschappen.

✅ Super snel

✅ Anonieme transacties

✅ Meer keuze uit bookmakers

✅ Deze bookies zijn vaak nieuw, waardoor zij met top aanbiedingen moeten afkomen om klanten aan te trekken

✅ Kosten bij transacties zijn tegenwoordig niet zo duur

✅ Je kan extra veiligheid inbouwen door meer security op je account te plaatsen zodat enkel jij toegang kan krijgen

❌ Door de anonimiteit is er ook geen controle van de overheid

❌ Door de anonimiteit is er ook geen controle van de overheid

❌ Sommige bookies zonder licenties gebruiken crypto om toch weddenschappen te kunnen aanbieden

Zoals je kan zien, gaan er dus zowel positieve als negatieve dingen gepaard met deze betalingsmethode. Daarom dan ook dat je voor jezelf moet uitmaken of het de moeite waard is.

Onze eerlijke analyse? Probeer het eerst bij de meer populaire bookies en begin met een kleiner bedrag. Bij winst probeer je meteen uit te cashen waardoor je je risico beperkt, en meer vertrouwen kan opbouwen om later meer in te zetten.

De eerste indruk die wij kregen over Bitcoin wedden liep ook met redelijk veel wantrouwen, maar na lange tijd zien wij zelfs bijna gaan onderscheid meer tussen ‘traditionele bookmakers’ en de nieuwe crypto bet sites.

Afhankelijk van hoe oud je bent, herinner je misschien nog de opkomst van PayPal en bedrijven zoals Neteller & Skrill. Deze payment methods werden ook bekeken met argusogen en tegenwoordig is het volledig acceptabel om deze providers te benutten.

Wat zijn de beste Cryptocurrency Bookmakers?

Je hebt je account al aangemaakt bij een exchange, en je bent eindelijk overtuigd van munten zoals Bitcoincash e.a. opties?  Dit zijn alle bookmakers met cryptocurrency als betalingsmiddel.

 

Bookmaker Bitcoin Bitcoincash Ethereum Litecoin Ripple Tron
1. Stake.com