FC Porto – Club Brugge voorbeschouwing met odds en bonus

Jeroen van den Berg
13.09.2022

Vorige week won Club Brugge knap van Bayer Leverkusen terwijl FC Porto met 1-0 verloor van Atletico Madrid. Kan Brugge opnieuw winnen of is het Porto dat haar eerste partij in deze Champions League campagne wint.

FC Porto kent geen topstart

Niet alleen verloor FC Porto van Atlético Madrid vorige week, ook verloren ze al in de eigen competitie. Daardoor staan ze al drie punten achter koploper Benfica en staan ze op de derde plek in de Primeira Liga. Omdat Porto vorige week verloor van Atlético staan ze gelijk al onder druk in Groep B van de Champions League. Porto vindt zich namelijk terug op de derde plek met net zo weinig punten als Leverkusen. Toch is Porto een club die steevast in de Champions League uitkomt en regelmatig de knock-out fase bereikt. De laatste keer dat Porto de kwartfinale van de Champions League bereikte vorig jaar terwijl het twee jaar daarvoor ook al raak was.

Na zijn derde binnenlandse titel met Porto in vijf seizoenen, hoopt Sergio Conceicao de Primeira Liga voor het eerst te behouden terwijl ze ook ver willen komen in de Champions League. Die combinatie tussen binnenlands en Europees succes komt niet zo heel vaak voor bij Porto. Aan Conceicao de taak om het verlies van vorige week te revancheren en de eerste punten te pakken. Porto zal Mehdi Taremi één wedstrijd moeten missen na een rode kaart tegen Atlético. Ook Otavia ontbreekt met een gebroken rib en Wilson Manafe is nog altijd afwezig met een knieblessure. We gaan zo kijken wie van de iDeal bookmakers waar je de beste odds kunt vinden. Eerst is het tijd om de vorm van Club Brugge te bespreken.

Club Brugge heeft nog nooit de knock-out fase bereikt

Club Brugge staat steevast in de top van de Belgische competitie plaatst zich ook steevast voor het Kampioenenbal. Toch wist het sinds 1992 nog geen enkele keer de groepsfase te overleven en verder te gaan in de knock-out fase. Daar willen ze bij Brugge nu verandering in brengen. De eerste drie punten zijn alvast binnen en een zege op bezoek bij Porto zal ze zeker op weg helpen. Carl Hoefkens zou daarom voor een stunt kunnen zorgen als Brugge na twee wedstrijden op zes punten komt te staan. Het doel is om de top drie te behalen en zo in Europa actief te blijven, terwijl iedereen natuurlijk bij de eerste twee wilt eindigen.

Met 19 punten uit hun eerste acht competitiewedstrijden dit seizoen en zelfs zes opeenvolgende overwinningen reist Brugge met vertrouwen af naar Portugal. Toch zijn er ook nog wel wat twijfels aangezien Blauw-Zwart nogal wat blessuregevallen kent. Zo zijn Noa Lang, Mats Rits, Clinton Mata en Tajon Buchanan doen allemaal niet mee tegen Porto en dus is het nog maar de vraag wat de kansen zijn Club Brugge. We hebben een bonus gevonden waarmee gratis wedden op FC Porto – Club Brugge mogelijk is. Laten we de odds en bonus er gelijk eens mee bij te pakken.

FC Porto - Club Brugge odds 13-09-2022

© Circus – 12-09-2022 – quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds om te wedden op FC Porto – Club Brugge

Ondanks het feit dat FC Porto de eerste match verloor en Club Brugge wel de eerste wedstrijd on, is eerstgenoemde toch de favoriet bij de bookmakers. Je krijgt namelijk 1.46 voor winst van FC Porto. Het verschil met de odd voor winst van Club Brugge is enorm. Vertrouw jij dat Brugge ook haar tweede Champions League wedstrijd wint? Dan pak je 7.55 keer je inleg. Een gelijkspel levert je ook nog 4.75 op.

Minimaal een punt voor Brugge is dus zeker de moeite waard. In zes wedstrijden kreeg Club Brugge maar drie goals tegen. Daarom dat een gelijkspel of zege van Club Brugge een erg interessante optie is. Dat levert je 2.41 op. De welkomstbonus van Circus is minstens net zo interessant. Na het aanmelden en het maken van een eerste storting krijg je namelijk tot tien gratis weddenschappen met een totale waarde van € 250! In onze Circus review lees je daar natuurlijk meer over.

Weddenschap Odd
FC Porto wint 1.46
Club Brugge wint 7.55
Gelijkspel 4.75
Club Brugge wint of gelijkspel 2.41

Speciale betting tip bij Porto – Club Brugge

In zes van de laatste acht wedstrijden van Club Brugge scoorden beide teams. Daarom is “both teams to score” een zeer interessante bet waarmee je 1.97 kunt pakken. Het maakt daarbij niet uit welke ploeg er als eerste scoort, zolang beide teams een keer scoren zie je jouw inzet met 1.97 vermenigvuldigen.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.