AZ – FC Twente: voorspelling wedtips en odds

Jeroen van den Berg
10.09.2022

#Ad Nummer drie AZ speelt thuis tegen FC Twente dat vijfde staat in de Eredivisie. AZ – FC Twente is één van de mooiste wedstrijden deze speelronde en vandaar dat we deze wedstrijd eens uitgebreid gaan voorbeschouwen.

AZ wint ook in de Conference League

AZ begon al vroeg aan het seizoen met de voorrondes voor Europees voetbal. Afgelopen donderdag speelden de Alkmaarders nog in de Conference League hun eerste groepswedstrijd. In Slowakije werd de tegenstander uit Oekraïne met 0-1 verslagen en daarmee is AZ aan een goede reeks bezig. In de Eredivisie speelde de ploeg van Pascal Jansen vorige week gelijk, maar zijn ze nog altijd ongeslagen. AZ staat op twee verliespunten van Ajax en staat daarmee op een gedeelde tweede plek met Feyenoord. Gezien de huidige stand is de wedstrijd tegen FC Twente enorm belangrijk. Puntverlies kan ervoor zorgen dat AZ afzakt naar de vijfde plek.

Het nog ongeslagen AZ zal na de Conference League in ieder geval vol aan de bak moeten tegen FC Twente. In vier van de laatste zes wedstrijden hield AZ de nul en dat geeft natuurlijk vertrouwen. Een belangrijke speler bij AZ is Dani de Wit. Niet alleen maakte hij de enige goal ten Dnipro op donderdag, ook staat de Wit al op zeven doelpunten en geeft hij de nodige assists. We hebben een mooie weddenschap gevonden met Dani de Wit in de hoofdrol. Daarbij staat er zo ook een mooie Bet365 welkomstbonus voor je klaar.

FC Twente op rozen na winst op PSV

Net als AZ is ook FC Twente prima aan het seizoen begonnen. Natuurlijk werd de Conference League niet behaald, maar Ron Jans en zijn mannen zorgen voor mooie resultaten in de Eredivisie. Van de zes wedstrijden verloor FC Twente alleen van FC Volendam. De Tukkers revancheerden zich door de daaropvolgende wedstrijd van PSV te winnen. Na 25 minuten stond Twente al met 2-0 voor. Uiteindelijk won FC Twente de wedstrijd met 2-1 door twee goals van Vaclav Cerny. Hierdoor staat Twente op gelijke hoogte met PSV. De achterstand op de top drie is slechts 1 punt. Julio Pleguezuelo is de enige afwezige bij de ploeg van Ron Jans.

FC Twente won twee van de laatste drie wedstrijden in de Eredivisie. Ook de laatste wedstrijd in Alkmaar vorig seizoen won FC Twente. We verwachten dat FC Twente ook dit keer is opgewassen tegen AZ en de odds van beide ploegen niet veel zullen verschillen. Laten we snel kijken wat de odds zijn bij het wedden op AZ – FC Twente. Om gegarandeerd te wedden met de beste odds raden is het een kwestie van bij Bet365 aanmelden en direct de wedstrijd op te zoeken. Laten we snel naar de odds en speciale AZ – FC Twente wedtip.

Odds AZ - FC Twente - Bet365

© Bet365 – 10-09-2022 – quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds voor het wedden op AZ – FC Twente

In onze Bet365 review kun je lezen dat je daar regelmatig mooie odds en bonussen kunt vinden. AZ is hier toch wel de grote favoriet. Dat zie je terug aan de odd van 2.0 voor winst van AZ. FC Twente staat op 3.80 en dat is bijna net zoveel als een gelijkspel waar je 3.40 voor krijgt. Hieronder zie je gelijk de beste odds om te wedden op AZ – FC Twente.

Weddenschap Odd
AZ wint 2.00
AZ wint na achterstand 8.00
Vaclav Cerny scoort in de 1e helft 9.00
Gelijkspel 3.40

Speciale wedtip bij AZ – FC Twente

Je las net al over de goede vorm van Dani de Wit bij AZ. dit seizoen vond hij in alle wedstrijden al tien keer het net. Er is dus zeker een kans dat hij ook tegen FC Twente weet te scoren. De quotering van 5.80 voor een goal van de Wit op een willekeurig moment is daarom zeker de moeite waard!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.