Max Verstappen kansloos in Hongarije?

Jeroen van den Berg
28.07.2022

Een week na de French GP is het tijd om te racen in Hongarije. Een typisch Ferrari circuit waarbij Leclerc zich kan revancheren voor zijn crash vorige week. Wie zijn de kanshebbers en wat kunnen we verwachten bij de F1 GP van Hongarije?

Verstappen met 63 punten voorsprong op Charles Leclerc

De French GP kende een Nederlandse winnaar en daarmee zorgde Max Verstappen er voor dat hij 25 punten uitliep op zijn voornaamste concurrent, Charles Leclerc. De Monegask in de fel rode Ferrari bolide crashte en kon de race niet eindigen. Verstappen zelf verwacht dat de Ferrari’s sterker zijn op het circuit in Boedapest en geeft zichzelf eigenlijk geen kans om te winnen.

Normaliter zou het Ferrari moeten zijn dat de voor een “één-twee” zou gaan. Daarom dat de overwinning van vorige week zo belangrijk is. Ondanks het feit dat Ferrari de betere auto heeft, pakt Red Bull, of toch in ieder geval Verstappen, de laatste tijd de punten. Het hangt dus ook af van de strategie en of het team / coureur niet blundert. De Hungaroring is bochtig en heeft maar één echt lang recht stuk. De downforce van de Ferrari’s zou hier het verschil moeten maken. We gaan zo kijken wie van de bookies de beste odds heeft bij deze race en zorgen natuurlijk ook dat je kunt wedden met een mooie bookmaker bonus.

Hamilton de man met de meeste overwinningen op de Hungaroring

De eerste keer dat er geraced werd in Boedapest (door Formule 1 wagens) was in 1986. Vanaf dat moment is er elk seizoen wel een race op de Hungaroring geweest en zijn er meerdere coureurs geweest die meerdere keren gewonnen hebben. Nelson Piquet en Ayrton Senna wonnen meermaals in de beginjaren van de race in Boedapest maar het is Lewis Hamilton die de meeste zeges op zijn naam heeft staan. Vorig jaar was het Esteban Ocon die de race won en dus niet Verstappen, Leclerc of Hamilton.

Het belooft warm te worden in Hongarije dit weekend en tijdens de kwalificatie zou het weleens kunnen gaan regenen. Dat heeft natuurlijk invloed op de race op zondag. De grote vraag lijkt of Leclerc in staat is om zijn fout van vorige week te herstellen, dat lijkt met name een mentale kwestie. Mercedes lijkt na de Ferrari’s en Red Bulls aan te kunnen sluiten en hoopt met name op een fout van de andere twee teams. Omdat er nog geen Betcity app is, raadplegen we de website van deze bookmaker. Dat is niet zonder reden want je krijgt nu wel hele goede odds bij wedden op de F1 GP van Hongarije.

Beste odds om te wedden op de Formule 1 dit weekend

© Betcity – 28/07/2022 – Quoteringen zijn onderheving aan verandering

Goede odds bij wedden op de Formule 1 Hongarije

Heb jij een idee wie er gaat winnen op zondag? Dan is het natuurlijk tijd om te wedden op de Formule 1 GP Boedapest. Bij Betcity staan er een hoop verschillende bonussen voor je klaar zonder dat je hier een Betcity bonus code voor nodig hebt en naarmate je dichterbij de race komt, kun je wellicht ook een mooie F1 bonus pakken. Zoals we al verwachtten is Charles Leclerc de grote favoriet. Toch valt het op dat de odds voor een overwinning van Max Verstappen net zo hoog staan (2.40). Het lijkt dus opnieuw tussen Leclerc en Verstappen te gaan. Carlos Sainz Jr. staat derde bij deze bookie met zes keer je inleg. Daarachter is het Lewis Hamilton met 11.00 gevolgd door Sergio Perez voor maar liefst 17 keer je inzet.

Aanmelden bij BetCity

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.