Voetbal in Nederland: Helmond Sport – FC Dordrecht op vrijdag

Jeroen van den Berg
06.01.2022

We gaan weer beginnen. Het Nederlands voetbal is terug. Althans, de Keuken Kampioen Divisie. Nummer 16 Helmond Sport neemt het in eigen huis op tegen FC Dordrecht. Een mooie mogelijkheid om op te wedden.

Helmond Sport vecht om uit de problemen te blijven

De zestiende plek is nu niet om over naar huis te schrijven en het seizoen verloopt dan ook op zijn zachtst gezegd, nogal stroef. Tegen de lantaarndrager van de Keuken Kampioen Divisie is er eindelijk de mogelijk om het tij te keren. In het SolarUnie Stadion dat vroeg nog gewoon bekend stond als de Braak lijkt het erop dat Helmond Sport favoriet is bij de beste bookmakers.

Het positieve nieuws bij de Kattenmeppers is dat er al drie wedstrijden op rij niet meer verloren is. Er werd knap gelijkgespeeld tegen FC Volendam en daarna zelfs van De Graafschap gewonnen. Vervolgens kwam Jong Ajax niet verder dan een gelijkspel op de toekomst en wist Helmond Sport in drie wedstrijden dus vier punten te pakken. Daarmee lijkt de stijgende lijn te zijn ingezet. Toch zijn ze er nog niet en is er nog een hoop werk te verrichten. Een overwinning op FC Dordrecht kan ze daar enorm bij helpen, gaat dat lukken op vrijdagavond?

Komt FC Dordrecht nog van de laatste plaats af?

Voor FC dordrecht is het nu al een seizoen om snel te vergeten. Van de laatste vier wedstrijden werd er slechts een gelijk gespeeld Met pijn en moeite werdt het op 18 december 1-1 tegen Excelsior dat bovendien een rode kaart pakte. Bovendien krijgt Dordt regelmatig flink wat goals om de oren.  In drie van de laatste vijf wedstrijden kregen de Schapenkoppen meer dan vier goals om de oren. Hierdoor is het verschil met nummer 19 Almere City dat voorlaatste staat al zes punten. Tot overmaat van ramp heeft Dordrecht de laatste drie wedstrijden al niet meer van Helmond Sport kunnen winnen. Is er nog iemand bij Dordrecht die vertrouwen heeft in een goede afloop tegen Helmond Sport en hoe denken ze daar bij bookmakers over? Van de mobiele bookmakers hebben we Bet365 uitgekozen om te kijken naar de odds.

Wedden op helmond Sport- FC Dordrecht met de beste odds

©Bet365- 06/01/2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds bij deze wedstrijd

Helmond Sport is zoals verwacht favoriet om te winnen tegen Dordrecht. Voor een overwinning van Helmond Sport staan de odds op 1.66. Een gelijkspel staat op 4.33 en voor een overwinning van FC Dordrecht staat op 4.50. Daarnaast komen we ook een mooie bet365 bonus tegen waarbij je een wed krediet tot € 100 krijgt als nieuwe speler. Dat maakt het wedden op deze match helemaal interessant. Nog een week voor de Eredivisie begint maar gelukkig is er dit weekend al de Keuken Kampioen Divisie.

Claim de Bet365 bonus

 

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.