Svenbet Ervaringen & Review

Opgelet: Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. Svenbet heeft geen Nederlandse of Belgische licentie. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina – wij raden ons BetCity.nl review aan. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. 

Aanmelden bij BetCity

Svenbet is niet de bookmaker met de meeste ervaring, maar dat maakt hen zeker niet minder dan de oude rotten in het vak. Ze doen namelijk erg hun best om aan hun competitie te tippen. Dit doen ze aan de hand van een uitgebreid wedaanbod en boeiende promo-acties. Maar slagen ze hier ook in? Ontdek het aan de hand van ons Svenbet review hieronder. Zet je schrap en lees rustig verder.

Svenbet is een nieuwe Bookmaker die actief is sinds 2018. Op korte termijn hebben ze al naam gemaakt voor zichzelf als sportsbook. Door en voor gok- en sportfanatiekelingen gemaakt, is het zeker en vast geen misse bookmaker. Lees hieronder verder om meer te weten over storten, wedden, klantenservice, en uitbetalingen bij Svenbet. Hierna lichten we ook verder toe over aanmelden, website, promoties, mobiel wedden, en quoteringsaanbod. Nederlanders krijgen toegang tot de site, wat ook weer mooi meegenomen is.

Storten kan met bijvoorbeeld:
iDeal, Visa/Master, Neteller, Skrill, of PaySafeCard.Svenbet Ervaringen website screenshot

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

Svenbet Ervaringen in 10 stappen

Aan de hand van bovenstaand schema en introductie heb je op een snelle manier kennis kunnen maken met onze Beste Bookmakers Svenbet Ervaringen. We lichten hier elk van de 10 benoemde punten voor jou graag extra toe. Hier onderaan vind je dus alles terug in onze uitgebreide Svenbet Nederland Review & Ervaringen overzicht.

1. Svenbet Account aanmaken

Het creëren van een Svenbet-account is heel simpel en duurt slechts een paar minuten. Klik op “Register” en volg de verschillende instructies en stappen. Je hoeft slechts een paar persoonlijke gegevens in te vullen. Hierna is je account aangemaakt en kan je overgaan tot een storting. Natuurlijk moeten je gegevens allemaal wel correct ingevoerd worden als je ooit wil uitbetaald worden. Zorg er daarom voor dat alle gegevens juist zijn.

2. Svenbet Website

De website is enkel beschikbaar in het Engels en heeft een wit-blauwe stijl. De site is heel makkelijk te navigeren. Je vindt alles snel terug dankzij een eenvoudig te gebruiken menu, met een overzicht van alle live weddenschappen op de sportsbook. We kunnen er dus niet over klagen, aangezien alles heel vanzelfsprekend werkt.

3. Svenbet Geld Storten

Svenbet biedt vele mogelijkheden aan om geld te storten op je rekening. De belangrijkste voor ons hier in Nederland is natuurlijk iDeal. Daarnaast behoren ook de gebruikelijke Visa, Mastercard, Neteller, Skrill, of Paysafecard tot de mogelijkheden. Over het algemeen rekent Svenbet geen kosten aan voor een storting, maar als het toch zou gebeuren, dan staat dit vermeld bij de methode. Keuze genoeg, dat sowieso.

Nu Aanmelden bij Svenbet en storten met bijvoorbeeld:Svenbet storten mogelijkheden

4. Svenbet Uitbetalen

Er zijn verschillende opties om je geld te laten uitbetalen. Normalerwijze wordt het geld altijd teruggestort op de gebruikte stortingsmethode. Dus als je je storting via Visa maakt, kan je ook via diezelfde Visa laten uitbetalen. Een uitbetaling via overschrijving duurt ongeveer 3 werkdagen, en via krediet- of debietkaart kan het vijf dagen duren. Svenbet rekent geen kosten aan voor transacties.

5. Svenbet Klantenservice

De klantendienst is te bereiken als volgt:

  • per mail via support@svenbet.com
  • FAQ-sectie
  • Telefonisch: +35 635500390
  • live chat

Beslist genoeg middelen dus om hulp te vragen, in het geval je eventueel problemen of vragen hebt. De klantendienst leek ons bij onze eerste kennismaking snel en vriendelijk te zijn.

6. Svenbet Bonus

De Svenbet bonus is een mooie bonus, met een hoog percentage van 100%. Als je 125 euro stort, heb je de maximale bonus van 125 euro op zak. Om de bonus vrij te spelen, moet je zes maal je bonus en stortingsbedrag rondspelen, en dit op minimale noteringen van 2.00. Om dit alles te verwezenlijken, geeft Svenbet je dertig dagen de tijd. Dat lijkt ons sowieso meer dan genoeg tijd te zijn om dit te verwezenlijken.

Klik op onderstaande afbeelding en profiteer van 100% tot € 125 Svenbet Bonus!Svenbet Bonus

7. Svenbet Promoties

Svenbet heeft een groot aanbod aan beschikbare promoties. In totaal zijn er 4 vaste promoties naast de welkomstbonus. Meteen is er ook een herlaadbonus beschikbaar van 20% tot € 150.  Ook krijg je altijd de mogelijkheid om tot 30% hogere odds te krijgen op combinatieweddenschappen. Tot slot ontvang je ook nog eens wekelijks 10% cashback tot € 300 als een risicoloze weddenschap. Opties zat dus, daar bij Svenbet. We kunnen zeker niet klagen over de promoties.

8. Svenbet Wedaanbod

Met 60+ verschillende sporten biedt Svenbet een enorm ruim aanbod aan de wedders. De populairste sporten zoals voetbal en tennis zijn allemaal beschikbaar.  Ook heb je de keuze om te gokken op e-sports, tv-programma’s of politieke gebeurtenissen. Tijdens een Champions League-wedstrijd zijn er een waanzinnige 400 weddenschappen te plaatsen op 1 enkele wedstrijd. Kijk zelf ook eens rond op Svenbet via onderstaande link, en misschien vind jij wel de perfecte weddenschap tussen dit enorme aanbod.

9. Svenbet Mobiel Aanbod

Svenbet heeft momenteel geen app. Wel goed is dat de website perfect geoptimaliseerd werd voor mobiel gebruik. Of je nu een Iphone, Android-toestel, tablet of PC gebruikt, de webpagina’s zijn beschikbaar op elk apparaat. Je moet dus niet bang zijn dat je apparaat niet gaat werken bij Svenbet, want de site werkte op een aantal testapparaten behoorlijk goed.

10. Svenbet Quoteringen

Svenbet heeft redelijk gemiddelde quoteringen met bookmakermarges rond de 5.8% bij voetbal, wat te vergelijken valt met de concurrentie. Je kan er dan ook van goede odds genieten. De marges van reguliere landencompetities zoals de Premier League liggen altijd iets lager, namelijk rond de 5%, terwijl de Champions league-quoteringen al naar de 7%  kunnen gaan. Wedden op andere sporten kan meestal met marges tussen de 7-8%.

Svenbet Beoordeling & Alternatief

Svenbet had veel pluspunten als bookmaker: simpele aanmeldingsprocedure, een overzichtelijke website en veel stortingsmogelijkheden maken het ideaal om te starten. Daarnaast biedt Svenbet ook een redelijke bonus van 100% aan tegen prima bonusvoorwaarden. Mobiel wedden is enkel mogelijk via de mobiele versie van de website en dus niet aan de hand van een app.

Het grote aanbod aan verschillende weddenschappen in diverse sportdisciplines en -competities is prima, en de quoteringen zijn ook vergelijkbaar met andere bookmakers. We kunnen dus alleen maar treuren over dat Svenbet in Nederland nu inactief is.

Maar we hebben gelukkig wel een prima alternatief inmiddels, van dezelfde eigenaar als Svenbet zelfs. CW Marketing biedt inmiddels een perfect gelegitimeerde speler aan op de Europese markt, met name Svenplay. Het is een aanrader die je wellicht veel wedplezier kan bezorgen. Schrijf je dus vandaag nog in, en misschien staat het geluk wel aan jouw kant. Lees alles over de Svenplay ervaringen, of meld je hier meteen via de knop aan.

Andere Svenbet info: