Svenbet Ervaringen & Review

Svenbet

Svenbet Review

Geüpdatet op: 03.10.2019
80
Goed

Experts Waardering

Svenbet
Kevin Been
03.10.2019
80

Ervaringen met Svenbet

Conclusie:
Svenbet krijgt van ons een score van 80 punten. Schrijf je nu in of lees hieronder verder voor meer informatie over Svenbet.

Svenbet blinkt uit op vele punten en ontvangt meteen een score van 80 punten mede dankzij de mooie welkomstbonus en een tal van andere punten. Lees hieronder meer over storten, gokken, klantenservice en uitbetalen bij Svenbet. Hierna gaan we ook nog over de punten uitbetalen, gokken aanbod, quoteringen marges. Bij Svenbet kan je zowel via Nederland als Belgie aanmelden.

Storten: 
Bij Svenbet kan je met de volgende methodes storten; iDeal, Visa/Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard en PayPal behoren allemaal tot de mogelijkheden. Er staan geen administratiekosten verbonden bij deze stortingen. Storten kan vanaf € 10 en dan staat het geld direct in je speelbalans. Zeker een uitgebreid aanbod!

Uitbetalen:
Bij Svenbet kan je uitbetalingen doen via Skrill, Neteller, PaySafeCard en PayPal. Uitbetalingen kunnen worden aanvraagd nadat je account geverifieerd wordt. Een uitbetaling moet altijd gebeuren via de betalingsmethode waarmij je hebt gestort zoals een van de overige bovenstaand genoemde methodes. Uitbetalingen zijn altijd zonder extra administratie kosten. 

Wedden:
Een aanbod van 60 plus sporten waarop je kan wedden bij Svenbet is helemaal uitstekend. Buiten een grote hoeveelheid sporten beschik je ook over een nog groter aantal weddenschappen per wedstrijd. Je kan trouwens ook wedden op eSports, politiek en entertainment.

Klantenservice:
De Svenbet klantenservice is te bereiken via e-mail (support@svenbet.com), Live-Chat en Telefoon (+35 635500390). Zoals je ziet is Svenbet op vele manieren te bereiken. Dit is 24/7 het geval. Het enige dat we kunnen opmerken is dat er geen Nederlandse support is.

Hieronder kan je onze ervaringen met Svenbet terugvinden op basis van de 10 belangrijkste elementen van een bookmaker. Past Svenbet bij jou? Schrijf je dan direct in via de button onder aan het schema. Voor aanvullende informatie kun je onze Svenbet Review nog verder lezen en al onze gedetailleerde Svenbet ervaringen terugvinden. Zet je dus schrap en lees rustig verder!

Svenbet Review
NL Vlag Licht
1. Svenbet Aanmelden NLD  BEL X
2. Svenbet Taal website NLD X ENG 
3. Svenbet Storten & iDeal
 | X
Bancontact
X | X
4. Svenbet Uitbetalen Neteller
 
Skrill
 
Boeking
 
PaySafe
 | X
5. Svenbet Klantenservice Telefoon  Chat
6. Svenbet Bonus ★★
7. Svenbet Promoties ★★
8. Svenbet Wedden
9. Svenbet App
10. Svenbet Quoteringen
Beoordeling 7.5/10Svenbet Logo

 

Svenbet is een nieuwe Bookmaker die actief is sinds 2018. Op korte termijn hebben ze al naam gemaakt voor zichzelf als een Sportsbook. Door en voor gok en sportfanatiekelingen gemaakt, is het zeker en vast geen misse bookmaker. Lees hieronder verder om meer te weten over storten, wedden, klantenservice, en uitbetalingen bij Svenbet. Hierna lichten we ook verder toe over aanmelden, website, promoties, mobiel wedden, en quoteringen aanbod. Nederlanders krijgen toegang tot de site, wat ook weer mooi meegenomen is.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Visa/Master, Neteller, Skrill, of PaySafeCard.Svenbet Ervaringen website screenshot

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

Svenbet Ervaringen in 10 stappen

Aan de hand van bovenstaand schema en introductie heb je op een snelle manier kennis kunnen maken met onze Beste Bookmakers Svenbet Ervaringen. Wil jij liever nog meer gedetailleerde informatie? Lees dan onderstaand verder. Graag lichten wij namelijk elk van de 10 benoemde punten voor jou nogmaals extra toe. Hier onderaan vind dus alles terug in onze uitgebreide Svenbet Nederland Review & Ervaringen overzicht. Blijf dus aandachtig lezen!

1. Svenbet Account aanmaken

Het creëren van een Svenbet account is heel simpel en duurt slechts een paar minuten. Klik op “Register” en volg de verschillende instructies en stappen. Je hoeft slechts een paar persoonlijke gegevens in te vullen. Hierna is je account aangemaakt en kan je overgaan tot een storting. Natuurlijk moeten je gegevens allemaal wel correct ingevoerd worden, dus zorg dat alle gegevens juist zijn.

2. Svenbet Website

De Svenbet website is enkel beschikbaar in het Engels en heeft een wit-blauwe stijl. De site is heel makkelijk te navigeren. Je vindt alles snel terug dankzij een eenvoudig te gebruiken menu, met een overzicht van alle live weddenschappen op de sportsbook. We kunnen er dus niet over klagen, aangezien alles heel vanzelfsprekend werkt bij Svenbet.

3. Svenbet Geld Storten

Svenbet biedt vele mogelijkheden aan om geld te storten op je rekening. De belangrijkste voor ons is natuurlijk iDeal. Daarnaast behoren ook de gebruikelijk Visa, Mastercard, Neteller, Skrill, of Paysafecard tot de mogelijkheden. Normaal rekent Svenbet geen kosten aan voor een storting, maar als het toch zou gebeuren dan staat het vermeld bij de methode. Keuze genoeg bij Svenbet sowieso.

Nu Aanmelden bij Svenbet en storten met bijvoorbeeld:Svenbet storten mogelijkheden

4. Svenbet Uitbetalen

Er zijn verschillende opties om je geld te laten uitbetalen. Normalerwijze wordt het geld altijd terug gestort op de gebruikte storting methode. Dus als je storting via Visa doet, kan je ook via Visa laten uitbetalen. Een uitbetaling via overschrijving is ongeveer 3 werkdagen en via krediet of debit kaart, kan het vijf dagen duren. Svenbet rekent geen kosten aan voor transacties.

5. Svenbet Klantenservice

De Svenbet sport klantendienst is te bereiken als volgt:

  • support@svenbet.com
  • FAQ sectie
  • Telefonisch: +35 635500390
  • Live chat

Zeker en vast genoeg middelen dus om hulp te vragen moest je eventueel problemen of vragen hebben bij Svenbet. De klantendienst leek ons snel en vriendelijk te zijn.

6. Svenbet Bonus

De Svenbet bonus is een mooie bonus, met een hoog percentage van 100%. Als je 100 euro stort, heb je de maximum bonus van 100 euro op zak. Om de Svenbet bonus vrij te spelen moet je tienmaal je bonus en stortingsbedrag rond spelen en dit op minimale noteringen van 1.90. Om dit alles te verwezenlijken, geeft Svenbet je dertig dagen de tijd. Dat lijkt ons sowieso meer dan genoeg tijd te zijn om dit te verwezenlijken.

Klik op onderstaande afbeelding en profiteer van 100% tot € 100 Svenbet Bonus!

svenbet welkomstbonus voor sport en voetbal

7. Svenbet Promoties

Svenbet heeft een groot aanbod aan beschikbare promoties. In totaal zijn er 4 vaste promoties naast de welkomstbonus. Meteen is er ook een reload bonus beschikbaar voor 20% tot € 150.  Ook krijg je altijd de mogelijkheid om tot 30% hoge quoteringen te krijgen op combinatie weddenschappen. Tot slot, ontvang je ook nog eens wekelijks 10% cashback tot € 300, zowel als een risicoloze bet. Opties zat dus, bij Svenbet. We kunnen zeker niet klagen over de promoties bij Svenbet.

8. Svenbet Wedden Aanbod

Met 60 plus verschillende sporten biedt Svenbet een ruim aanbod aan de wedders. De populairste sporten zijn allemaal beschikbaar.  Ook heb je de keuze om te gokken op e-sports, tv-programma’s of politieke weddenschappen. Tijdens een Champions League wedstrijd zijn er een waanzinnige 400 weddenschappen te plaatsen op 1 enkele wedstrijd. Keuze genoeg, lijkt ons alvast. Kijk zelf ook eens rond op Svenbet via onze onderstaande link en misschien vind jij wel de perfecte weddenschap tussen dit enorm aanbod.

9. Svenbet Mobiel Aanbod

Svenbet heeft momenteel geen App. Wel goed, is de website perfect geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Of je nu een Iphone, android, tablet of PC gebruikt, de webpagina’s zijn beschikbaar op elk apparaat. Je moet dus niet bang zijn dat je apparaat niet gaat werken bij Svenbet, want de site werkte op een aantal test apparaten behoorlijk goed.

10. Svenbet Quoteringen

Svenbet heeft redelijke gemiddelde quoteringen met Bookmaker marges rond de 5.8% bij voetbal, wat redelijk te vergelijken valt met de concurrentie. Je kan dan ook van goede odds genieten hier. De marges van reguliere landen competities zoals de Premier League liggen altijd iets lager rond de 5%, terwijl de Champions league Quoteringen  marges al naar de 7%  kunnen gaan. Wedden op andere sporten kan meestal met bookie marges tussen de 7-8%.

Svenbet Beoordeling & Conclusie: 7.5/10

Svenbet heeft veel pluspunten als Bookmaker: simpele aanmeldingsprocedure, overzichtelijke website, veel storting mogelijkheden zijn ideaal om te starten. Daarnaast biedt Svenbet ook een redelijke bonus van 100% aan tegen gemiddelde moeilijke bonusvoorwaarden. Mobiel wedden is enkel mogelijk via de mobiele versie van de website en dus niet door middel van een app. Het grote aanbod aan verschillende weddenschappen in diverse sportdisciplines en competities is prima, en de quoteringen zijn ook vergelijkbaar met andere bookmakers. We kunnen dan toch niet te veel zeuren over Svenbet. Het is een aanrader die je wellicht veel wedden plezier kan bezorgen. Schrijf je dus vandaag nog in, en misschien staat het geluk wel aan je kant.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Svenbet!svenbet welkomstbonus voor sport en voetbal