Toto Storten

Momenteel is Toto een van de enige bookmakers met een Nederlandse licentie. Wij raden Toto echter af als bookmaker. Kies daarom vanaf 1 oktober 2021 voor een alternatief uit de Bookmakers Nederland. Belgische spelers kunnen terecht op de Bookmakers België lijst.

Na het Toto aanmelden is het tijd om een eerste storting te maken. We bespreken de mogelijkheden voor je en geven bij elke betalingsoptie een kleine uitleg. Zo zie je in een oogopslag welke betalingsmethode het meest geschikt voor je is.

Toto storten: betalingsmogelijkheden

Toto is de bekendste Nederlandse bookmaker. Van Toto speelpunten bij de sigarenboer tot aan de website, deze bookmaker is de legale plek om te wedden op sport in Nederland. Hoewel Toto dus enorm populair is bij de Nederlanders hebben ze niet echt gezorgd voor veel betalingsmogelijkheden. Toto houdt het nogal traditioneel en is nu niet bepaald meegegaan met de tijd. Hier vind je geen e-wallets of Trustly. Er zijn feitelijk maar twee opties om geld op je account te zetten bij Toto. Welke dat zijn zie je hieronder.

Toto Credit Cards (Visa & Mastercard)

Met een Nederlandse creditcard kun je gelukkig wel terecht bij Toto. De Visa en Mastercard kaarten worden geaccepteerd en hier worden geen transactiekosten voor aangerekend. Ook hoef je als je een creditcard gebruikt niet te wachten, je storting zal vrijwel direct op je account verschijnen.

  • Minimum storting: € 5
  • Maximum storting:  € 1.000
  • Transactiekosten: 0%
  • Stortingsduur: Direct

iDeal

De enige andere mogelijkheid om geld op je Toto account te zetten is met het oude vertrouwde iDeal. Vrijwel elke Nederlander beschikt wel over iDeal. Deze betalingsmethode is de standaard in Nederland en vele malen populairder dan storten met een creditcard. Dezelfde limieten als bij de creditcard gelden en ook hier staat het geld direct op je account.

  • Minimum storting: € 5
  • Maximum storting: € 1.000
  • Transactiekosten: 0%
  • Stortingsduur: Direct

Geen andere stortingsmogelijkheden.

Crypto wedden, maar ook Trustly wedden of Pay n Play bookmakers zijn niet mogelijk bij de Toto. De bookmaker van de Nederlandse Loterij kiest voor oude vertrouwde stortingsopties en lijkt voorlopig niet te denken aan vernieuwing. Daar kan verandering in komen zodra er meer concurrentie op de markt komt in oktober 2021. Voorlopig heb je dus geen andere keuze, je moet of je creditcard of Ideal gebruiken.

Conclusie Geld Storten bij Toto

Toto mag dan wel de meest bekende bookmaker zijn, erg flexibel met storten zijn ze niet. Er zijn maar twee stortingsmogelijkheden en dat zijn Ideal en een Visa of Mastercard creditcard. Hoewel dit zeer gangbare methodes zijn om te storten is het aanbod toch wel wat karig. Om dit goed te maken worden er wel geen transactiekosten aangerekend. Ook is de minimum storting lekker laag en kun je direct over het geld beschikken. Toch zou het fijn zijn als er wat extra betaalmethodes worden toegevoegd. Door Trustly of verschillende online wallets toe te voegen, heb je net wat meer keuze dan op dit moment.

Toto storten

©Toto

Is er ook een Toto Welkomstbonus?

Toto staat bekend in Nederland om de vaak grappige reclames. Misschien dat er net iets te veel geld wordt uitgegeven aan deze reclames want van een welkomstbonus is geen sprake. Nu is het ook wel zo dat er nog een hoop onduidelijkheid is over de Kanspel wetgeving en of bonussen nog zijn toegestaan. We verwachten snel meer informatie over deze nieuwe regelgeving en zullen dan pas ontdekken of Toto welkomstbonussen gaat aanbieden. In de tussentijd kun je alvast een blik werpen op onze bookmaker bonussen pagina.

FAQ - Alles over Toto storten

Hoe kan ik bij Toto storten?

Met Toto heb je de keuze uit twee betalingsmethodes. Dit zijn wel gelijk de meest bekende opties en ook de favoriete stortingsmethodes van menig NEderlander maar toch vinden we het wat karig. Je kunt bij Toto alleen met iDeal betalen of met een Nederlandse Visa of Mastercard. Andere mogelijkheden zijn er niet. 

Kan je bij Toto storten met iDEAL?

Ja dat kan! iDEAL is bij TOTO gewoon beschikbaar. Het storten met ideal is supermakkelijk. IDEALl werkt via je bank en zorgt ervoor dat het geld direct op je rekening staat, Elke Nederlandse bank beschikt wel over de mogelijkheid om Ideal aan te bieden en dat zorgt ervoor dat deze betalingsmogelijkheid zo populair is in Nederlandi

Is er een Toto stortingsbonus beschikbaar?

Op dit moment krijg je bij Toto geen welkomst- of stortingsbonus. Dat heeft deels te maken met het feit dat de wetgeving omtrent welkomstbonussen nogal omslachtig is. Hoeveel of hoe vaak je ook stort bij Toto, je hoeft voorlopig echt geen bonus te verwachten. Mocht de wet eerdaags meer duidelijkheid geven en Toto wel een Toto bonus aanbieden, zullen we je dat natuurlijk direct melden. 


> Ga naar Toto Review