Wedden op Nederland – Ecuador

Nieuw spel, nieuw geluk.Na het gelijkspel tegen Ecuador geloven we nu in een overwinning tegen Qatar.Jacks heeft nog een geweldige boost voor de nieuwe partij voor jou:

Jacks NED QAT Boost

Op 25 november 2022 speelt Nederland zijn 2e wedstrijd op het WK 2022 in Qatar. De wedstrijd wordt gepspeeld in het Khalifa International Stadium om 17:00. Ecuador lukt het om de eerste wedstrijd te winnen tegen Qatar door 2 doelpunten van E Valencia waarmee uiteindelijk de score 2-0 was in het voordeel van Ecuador. Nederland wist ook met 2-0 te winnen in een lastige wedstrijd tegen Senegal waarin in de slotminuten uiteindelijk de winnende werd gemaakt. Lukt het van Gaal om Nederland naar een overwinning te helpen in de 2e groepswestrijd van groep A in het WK 2022?

BetCity Promoties voor Nederland – Ecuador

In dit stukje gaan wij langs BetCity promoties voor de wedstrijd Nederland – Ecuador op het WK 2022. Op de WK 2022 Bonus pagina kun je alle promoties vinden die er tijdens het wereldkampioenschap zijn van alle legale Nederlandse bookmakers. Momenteel is er 1 promotie voor deze wedstrijd van BetCity, je kunt als nieuwe speler namelijk 100x je inzet winnen als Nederland een overwinning behaalt in deze wedstrijd. Meld je direct aan voor deze geweldige BetCity Odds boost via je onderstaande button!

Betcity bet get free bet
20€ freebet bij BetCity

bet get info ned ecu

Wedden op Nederland – Ecuador 3 wedtips van experts

Bent u op zoek naar de beste quoteringen voor het wedden op Nederland? Dan bent u bij ons op het juiste adres, wij gaan op deze pagina verder inzoomen op de wedstrijd tussen Nederland – Ecuador en laten hierbij de beste quoteringen zien van Nederlandse bookmakers. We gaan langs onze top 10 beste bookmakers en hebben voor jullie 3 tips klaar staan met de beste quoteringen voor Nederland – Ecuador.

Onze expert heeft deze wedtips met hoge quotering aan ons doorgegeven, onze experts hebben naar aanleiding van vorige westrijden gekeken naar opstellingen en wat opvalt bij Ecuador. Als Nederland Valencia onschadelijk kan maken dan zou het nog wel eens heel erg interessant kunnen worden. Zeker met de sterke voorhoede waar Nederland over beschikt met spelers zoals Cody Gakpo, Memphis Depay en Steven Berghuis dat het nog wel een doelpuntenregen kan gaan worden aangezien Senegal niet de beste verdediging heeft. Daarom zouden wij gaan voor de wedtip van BetCity of Unibet.

Wedtips Nederland - Ecuador

De beste pagina’s voor het wedden op WK 2022

Nederland –  Ecuador Odds eindresultaat 1×2

Wij hebben in het onderstaande overzicht de quoteringen van de beste Nederlandse bookmakers voor deze wedstrijd naast elkaar gelegd. De quoteringen kunnen veranderen, wij zullen deze wekelijks up-to-date houden voor jullie.

Nederland – Ecuador odds 1×2 eindresultaat
Bookmaker: betcity.nl bet365 Unibet logo kleiner
Land BetCity Bonus Bet365 Bonus Unibet Bonus
Overwinning Nederland🇳🇱 1.65 1.65 1.65
Gelijkspel 3.95 3.60 3.95
Overwinning Ecuador 🇪🇨 5.75 5.50 5.75

Overzicht odds 21-11-2022- quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Je kunt zien dat Nederland veruit de favoriet is om deze wedstrijd te winnen, de Nederlandse selectie zou op papier gemakkelijk een overwinning moeten boeken tegen Ecuador. Hoewel de Ecuadorianen gebrand zijn om zich te bewijzen na de vele gewonnen wedstrijden voor de kwalificatie.

Het Nederlands elftal – Analyse en verwachtingen

Afgelopen maandag werd er 2-0 gewonnen van Senegal wat op het eerste gezicht een prima resultaat is, ondanks dat denken wij dat Nederland erg onder niveau speelde. Er gaan komende dagen veel gekeken worden naar hoe ze het systeem van de bondscoach goed uit kunnen voeren. Wij verwachten dat Nederland zonder al te veel moeite deze wedstrijd zou moeten kunnen winnen. De kwaliteiten van Ecuador en Senegal liggen volgens onze experts redelijk dicht bij elkaar, de openingswedstrijd tussen Qatar en Ecuador was ook niet overtuigend en wel wist Ecuador 2-0 te winnen. Wij denken dat Nederland wederom weer zal winnen met een 1-0 of 2-0 uitslag.

Ecuador – Analyse en verwachtingen

Ecuador oogde zeer sterk de eerste wedstrijd op het WK 2022, er werd met 2-0 gewonnen tegen Qatar die welliswaar niet veel tegenstand bood. Toch werd er zeer overtuigend gespeeld door de Zuid-Amerikanen, wij verwachten dat ze verdedigend gaan spelen tegen Nederland en vooral zullen loeren op de counter. Een soortgelijk speelstijl als Senegal zal ons niets verbazen, mochten ze een puntje mee kunnen slepen tegen Nederland dan hebben ze grote kans als ze winnen tegen Senegal op door te gaan in de groep. De speler die er met kop en schouder bovenuit stak was toch wel Valencia die 3 keer scoorde, waarvan er 1 werd afgekeurd door buitenspel. Valencia staat momenteel bovenaan de topscorers samen met Saka van Engeland.