Ladbrokes

Ladbrokes Bonus

De Ladbrokes Bonus is een free bet bonus van 100% tot 200 euro. Deze bonus is er enkel voor de Belgische wedders en storten kan via Bancontact, Visa, MasterCard, PaysafeCard, Skrill, Neteller en PayPal. Deze free bet moet je in één keer opgebruiken aan een quotering naar keuze. In totaal krijg je hiervoor 7 dagen de tijd.

 

De Ladbrokes Bonus details: 9.2/10
Bonus Type: Eerste Stortingsbonus (free bet)
Min Storting: € 10
Percentage 100%
Maximum Bedrag € 200
Is er een Bonus Code? Nee
Voorwaarden kort: 1 x storting op 1.50(+) odds
Tijdsduur + Voorbeeld  

Je krijgt je free bet meteen wanneer je een keer je storting rondspeelt. Binnen de 7 dagen moet je ook je freebet gebruiken. Enkel de winst wordt uitbetaald, het freebet bedrag niet.

(200 x 1)  = € 200 op 1.50(+) odd

 

Deze Ladbrokes bonus is een topper! Het percentage van 100% is heel hoog en het maximale bedrag als bonus is 200 euro. Dit verkrijg je dus door €200 te storten. Ook de voorwaarden om deze free bet vrij te spelen zijn heel goed. Je hoeft slechts éénmaal je bonus in één keer in te zetten op eender welke odds. Elke bookmaker zou een bonus zoals deze van Ladbrokes dienen te hebben.

Ladbrokes Free bet voor welkomstbonus

Bookmaker Bonus Overzicht 

Ladbrokes Bonus Voorbeeld

Als je graag de volledige bonus wenst, dan dien je 200 euro te storten. Dan krijg je een free bet van € 200. Deze 200 euro kan je niet onmiddellijk laten uitbetalen. Voordat dit lukt, dien je eerst de free bet één keer in te zetten op eender welke odds. Je kan hiervoor single bets plaatsen op je favoriete team. Je krijgt de free bet wanneer je één keer voor je cash gestorte bedrag hebt gespeeld. Hierna krijg je 7 dagen de tijd om je free bet te bruiken.

Ladbrokes Bonus Conclusie

We vinden dat deze Ladbrokes bonus een van de beste bonussen is, die beschikbaar is voor de Belgische wedders. Er is niets negatiefs te zeggen, want de hoogte van bonus percentage (100%) is fantastisch, net zoals de maximale bonus. Met het één keer rond spelen van het stortingsbedrag, doen ze veel beter dan de gemiddelde bookmaker. De tijdslimiet van 7 dagen is meer dan voldoende voor dit rond te spelen. Aarzel niet en schrijf je in bij Ladbrokes.

 

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie