Ladbrokes

Ladbrokes Bonus

De Ladbrokes Bonus is een storting bonus van 200% tot 100 euro. Deze bonus is er enkel voor de Belgische wedders en storten kan via Bancontact, Visa, MasterCard, PaysafeCard, Skrill, Neteller en PayPal. Gebruik wel de code WAG300 om zeker de bonus te verkrijgen. Deze bonus kan je vrijspelen door viermaal je bonus in te zetten en dit op odds van minimaal 1.80. In totaal krijg je hiervoor 30 dagen de tijd.

Ladbrokes Bonus Review
BE Vlag Donker
 Stortingsbonus Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 100 ★★
2. Bonus %:
 200% ★★★
3. Vrijspelen: 4 x bonus ★★
4. Quotering: 1.80 ★★
5. Tijdsduur: 30 dagen ★★
Beoordeling 10/10
Klein Ladbrokes 

Deze Ladbrokes bonus is een topper! Het percentage is van 200% is heel hoog en het maximale bedrag als bonus is 100 euro. Dit verkrijg je al door €50 te storten via de code WAG300. Ook de voorwaarden om deze bonus vrij te spelen zijn heel goed. Je hoeft slechts viermaal je bonus in te zetten op odds van min 1.80. Elke bookmaker zou een bonus zoals deze van Ladbrokes dienen te hebben.

Bonus Ladbrokes

Bookmaker Bonus Overzicht 

Ladbrokes Bonus Voorbeeld

Als je graag de volledige bonus wenst, dan dien je 50 euro te storten. Dan krijg je een bonus van €100. Deze 100 euro kan je niet onmiddellijk laten uitbetalen. Voordat dit lukt, dien je eerst de bonus vier keer in te zetten op minimum odds van 1.80. Je kan hiervoor single bets plaatsen op je favoriete team. Als je voor een totaal van 400 euro hebt gespeeld, kan je dit laten uitbetalen. Dit dient wel in een maand te gebeuren.

Ladbrokes Bonus Conclusie

We vinden dat deze Ladbrokes bonus een van de beste bonussen is, die beschikbaar is voor de Belgische wedders. Er is niets negatiefs te zeggen, want de hoogte van bonus percentage (200%) is fantastisch, net zoals de maximale bonus. Met het vier keer rond spelen van de bonus, doen ze veel beter dan de gemiddelde bookmaker. De tijdslimiet van 30 dagen is meer dan voldoende voor dit rond te spelen. Aarzel niet en schrijf je in bij Ladbrokes.

 

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie