Nieuw: 1xBet met interessante € 100 Welkomstbonus!

Peter Groen
28.07.2017

Wij blijven voor jou op zoek gaan naar goede bookmakers en aantrekkelijke bonussen en hebben opnieuw een nieuwe optie voor jou gevonden. Bookmaker 1xBet is beschikbaar voor zowel wedders uit Nederland als België en biedt een € 100 welkomstbonus in een unieke vorm. Wij leggen jou uit hoe deze bonus in zijn werk gaat en wat je nog meer bij deze bookmaker kunt verwachten.

Profiteer risicovrij van € 100 bonus!

1xBet biedt een stortingsbonus van 100% tot € 100 aan haar nieuwe klanten. Het interessante aan deze bonus is dat je stortingsbedrag in je echt geld account wordt geplaatst en je bonusbedrag in je bonusaccount. Je hoeft enkel het geld uit je bonusaccount te gebruiken om je bonusbedrag om te zetten in echt geld. Om je bonusgeld om te zetten in echt geld dien je je bonusbedrag 5x in te zetten op combinatieweddenschappen met 3 of meer selecties waarvan minimaal 3 selecties een odd van 1.40 of hoger hebben. Hiervoor heb je ongelimiteerd de tijd. Uiteindelijk kun je, ongeacht het bedrag dat in je bonusaccount staat, een maximum van € 100 uitbetalen naar je echt geld rekening. Mocht je halverwege het voldoen aan je bonus voorwaarden geen geld meer hebben in je bonus account, is dit geen probleem. Het geld in je echt geld account blijft in tact en hoef je niet te gebruiken om aan bonus voorwaarden te voldoen. Het enige dat je met dit geld hoeft te doen is 1x in te zetten op een 1.10(+) odd voordat je uitbetaald. Oftewel, je kunt met je bonusgeld proberen een maximale winst van € 100 te balen zonder verder risico!

1xBet – Wil groots worden Europawijd

Bij de vraag welke Voetbal Gokken Sites jij kent zal 1xBet wellicht niet als eerste in je op komen. Deze van oorsprong Russische bookmaker is met name zeer bekend in Oost Europa. Momenteel timmert het echter hard aan de weg om ook haar marktaandeel in de rest van Europa te veroveren. Dit doet het onder andere met het aanbieden van tal van live streams, een enorm groot wedden aanbod en zeer goede quoteringen. Om tot de Beste Bookmakers Voetbal behoor je natuurlijk ook een mobiele app te hebben en ook dat heeft 1xBet voor je klaar staan. Ten slotte behoort 1xBet ook nog eens tot de Bookmakers iDeal en Bookmakers Bancontact en is storten met Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en PaySafeCard ook mogelijk. De website heeft ten slotte ook een Nederlandstalige variant wat het speelgemak vergroot. Genoeg reden om 1xBet uit te proberen dus. Pak nu dan ook gelijk de bonus en win!

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *