Win een Bentley met jouw WK Voorspelling!

Gaston Dupont
21.05.2018

Met het WK voor de deur zijn er ook weer talloze WK Poules die je kunt invullen. Wij hebben 1 zeer bijzondere poule voor je gevonden, de WK Pool van bookmaker 1xBet. Hier kun je namelijk met een inzet van € 1.50 tal van geweldige prijzen winnen, waaronder een Bentley! Deze WK Poule beschrijven we voor jou onderstaand. Ook geven we je tips voor het invullen van je WK poule en een advies als je WK Bets bij de Toto wenst te spelen.

Win o.a. een Bentley met de 1xBet WK Pool

  • Klik op onderstaande 1xBet aanmeld buttons en schrijf je gratis in.
  • Stort met bijv. iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller of  PaySafeCard.
  • Ga naar de Promotie Sectie van 1xBet en selecteer de WK Actie.
  • Vul het gehele Schema in en plaats een € 1.50 bet ter bevestiging.
  • Je formulier is ingediend. Je kunt zoveel formulieren invullen als je wil!
  • Afhankelijk van het resultaat win je 1 van onderstaande prijzen.

Met een beperkt bedrag kun je al een fantastische prijs winnen. Er is niet alleen een Bentley te winnen voor degene die het gehele schema correct invult, maar ook een Audi of een Range Rover als je veel goede picks hebt. Daarnaast kun je een van de vele telefoons of geldprijzen winnen. Dit afhankelijk van hoeveel goede voorspellingen je hebt. De geldprijzen worden zeer snel weggegeven. De precieze details vind je op de WK promo pagina van 1xBet terug. Het is zeker de moeite om een bet te plaatsen van € 1,50 en je WK poule 2018 in te vullen. Voor nieuwe spelers uit Nederland en België wacht er bovendien een 100% tot € 130 exclusieve 1xBet Bonus als je bij je aanmelding de Promo Code 1x_3838 ingeeft. Bookmaker 1xBet is een van de Beste Bookmakers dus een aanmelding kunnen we, niet enkel vanwege de WK Poule Actie, zeker aanraden!

Tips voor invullen van je WK Poule

1xBet is niet de enige van de WK Bookmakers die een WK poule aanbiedt. Bovendien zijn er heel veel sportclubs of je favoriete bar waar je een WK poule kan invullen. Daarom gaan we hier de favorieten voor WK Titel, WK Topscorers Titel en de verwachte hoeveelheid gele/rode kaarten bespreken. De favorieten bij de bookmakers om het WK te winnen zijn: Brazilië, Duitsland, Frankrijk, Argentinië, Spanje en België. Het is dus verstandig om je winnaar uit een van deze landen te kiezen. Kanshebbers voor de WK Topscorer zijn o.a. Neymar, Lukaku, Griezmann, Messi en Ronaldo. Om het aantal WK Kaarten te voorspellen, kunnen we een gemiddelde nemen van de afgelopen WK’s en dan kom je rond de 15 rode en 195 gele kaarten uit. Benut deze tips bij het WK Poule Voorspellen!

WK Weddenschappen spelen bij Toto?

Om te wedden op het WK voetbal of een WK poule in te vullen, raden we het af om je in te schrijven bij Toto. Deze bookmaker biedt namelijk weinig weddenschappen aan en heeft geen bonus en is daarom ook niet interessant voor onze wedders. We kunnen je aanraden om een kijkje te nemen op onze WK Bonus pagina. Hier krijg je een duidelijk overzicht van de beste bonussen voor het WK voetbal 2018 in Rusland van eveneens zeer goede bookmakers.