200 € voor Manchester City – Chelsea bij bookmaker BetFIRST

andre
09.02.2019

Niet alleen op vrijdag is het mogelijk om met je weddenschappen te winnen, ook tijdens het weekend. Bijvoorbeeld met je weddenschappen bij bookmaker BetFIRST. Heb je nog geen account bij deze bookmaker? Dan maak je best je account aan voor het begin van de wedstrijd tussen Manchester City en Chelsea. Er wachten namelijk tot € 200 op je voor je eerste weddenschap. En dat natuurlijk ook op de Premier League. Het is helemaal niet moeilijk om een account te openen, en daarna kun je meteen beginnen met storten bij de bookmaker. Een leuk weekend wacht er op je!

Pak tot € 200 bij BetFIRST online

Ga via onze link naar de homepage van de bookmaker. Klik op registreren en maak je account aan. Daarna is het meteen mogelijk om weddenschappen te plaatsen. Doe dat bijvoorbeeld op de wedstrijd tussen Manchester City en Chelsea in de Premier League. Voordat de bonus van de bookmaker kan worden uitbetaald, moet je nog voldoen aan de bonuscondities. Speel het bedrag van de storting alsook van de bonus elk 2 keer rond. Dit moet gebeuren tegen een quotering van minstens 1.40. Aan deze condities moet je binnen de 30 dagen voldoen. Nog meer details vind je in onze BetFIRST Review – met 9.5 van 10 maximale punten.
Tot 200 euro voor je eerste storting bij bookmaker BetFIRST online

De beste quoteringen voor City – Chelsea

Bij deze wedstrijd speelt de nieuwe leider van de Premier League tegen de vierde in de stand. 12 punten liggen tussen Manchester City en Chelsea. De nieuwe leider is dan ook de grote favoriet bij BetFIRST. Zo ontvang je een quotering van 1.51 voor winst van de mannen van Guardiola. De quotering voor Chelsea ligt bij 6.90. Dit is een zeer sterke quotering voor een ploeg die een sterk seizoen speelt. In het geval van een gelijkspel ontvang je 4.55 keer je inzet bij de bookmaker. Met meer dan 180 verschillende beschikbare selecties heb je echt de keuze dit weekend.
Manchester City tegen Chelsea met de beste quoteringen van BetFIRST

De vorm van beide ploegen

Door de 2-0 tegen Everton is Manchester City de nieuwe leider in de Premier League geworden. Dit ook door het 1-1 van de vorige leider Liverpool tegen West Ham. Echter heeft City ook al een wedstrijd meer gespeeld dan de andere ploegen. Chelsea speelde een sterke laatste wedstrijd tegen Huddersfield. Twee doelpunten van Hazard, twee van Higuaín en eentje van David Luiz zorgden voor een 5:0. Ga voor de wedstrijd zeker nog bookmakers vergelijken op onze pagina en profiteer dan van Manchester City – Chelsea!

Over de auteur