Pak nu exclusief € 5 zonder storting bij 24Bettle!

Peter Groen
22.02.2019

Wat is er nog mooier dan op zijn een weddenschap plaatsen? Een weddenschap plaatsen met gratis speeltegoed! Door een samenwerking met bookmaker 24Bettle kunnen wij je nu exclusief 5 euro gratis zonder storting bieden. Ook wacht er een aantrekkelijke € 100 stortingsbonus op jou en blinkt 24Bettle uit in verschillende andere positieve punten. Hoe en wat? Vind het terug in dit artikel!

Hoe krijg ik € 5 cadeau bij 24Bettle?

Dit is heel simpel. Het enige dat je hoeft te doen is je aanmelden via een van de 24Bettle buttons op onze website en binnen uiterlijk 24 uur ontvang je € 5 gratis in je account! Erna heb je 30 dagen de tijd om voor € 80 te wedden op quoteringen van 1.80 of hoger. Als je hieraan voldaan hebt wordt maximaal € 50 omgezet in echt geld.

Benut aanvullend de € 100 stortingsbonus!

  • Stort € 20(+) met bijv. Visa, Master, Skrill, Neteller of een PaySafeCard.
  • Ontvang een 100% bonus tot een maximum bonus van in totaal € 100.
  • Zet stortings- en bonusbedrag 8x in op quoteringen van 1.80 of hoger.
  • Doe dit binnen 30 dagen en je bonusgeld wordt omgezet in echt geld!

24Bettle Welkomstbonus

Met bovenstaande Gratis Wedden zonder Storting aanbieding en Bookmakers Nederland & Belgie actie ben je gegarandeerd van een goede start bij bookmaker 24Bettle. Ook voor de lange termijn zijn er genoeg redenen te noemen die het interessant maken om bij 24Bettle te spelen. Graag bekijken we deze bookmaker nader voor jou.

Wat kan ik verwachten bij 24Bettle?

Allereerst zien we dat je je bij 24Bettle naast aanmelden met je email-adres, ook kunt inschrijven met social media accounts. Dit is zeker iets vernieuwends en vergemakkelijkt je aanmelding. Met Visa, Master, Skrill, Neteller en PaySafeCard heb je vervolgens genoeg betaalopties waar geen kosten aan verbonden zijn. Als je over gaat tot het plaatsen van weddenschappen zul je zien dat je op meer dan 25 verschillende sporten kunt inzetten. Specialer is nog dat je ongekend veel verschillende selecties hebt waarop je kunt spelen per duel. Bij voetbalwedstrijden loopt dit aantal soms wel op tot 500! De quoteringen zijn verder fair en ook de klantenservice is uitstekend. Je kunt zowel een email sturen als de live chat contacteren. Als je geluk hebt, kom je soms zelfs een Nederlandstalige support medewerker tegen! Al met voldoende redenen om je bij 24Bettle aan te melden. Doe dit nu en benut de € 5 gratis en € 100 stortingsbonus!

>> Online Voetbal Gokken Sites Nederland <<   >> Sportweddenschappen België  <<

Over de auteur