Verdubbel je winst nu met de 24Bettle Acca Boost!

Jeroen van den Berg
14.10.2019

Met zoveel sportevenementen en zoveel bookmakers die actief zijn op de markt is het even zoeken naar de beste deals. Wij hebben nu een hele mooie promotie voor je gevonden die we graag even toelichten!

24Bettle ACCA Boost, Multibet of Combination Bet, wat is het precies?

Al deze termen betekenen allemaal hetzelfde. Het allerbelangrijkste is dat je bets combineert en buiten de vermenigvuldigde odds krijg je ook nog eens een extra percentage winst. Hoe meer je combineert hoe hoger dit percentage kan oplopen.

Bij 24Bettle krijg je bijvoorbeeld bij een combinatie van 5 bets wat helemaal niet zoveel is, maar liefst 10% extra, Het minimum aantal bets waarmee je kunt deelnemen is 3 bets waarbij je 3 % krijgt. Als je 100% extra cash wilt pakken dan dien je 17 of meer bets te combineren. Natuurlijk neem je hierbij een wat grote risico maar het wordt dan ook wel heel ruim beloond. Eigenlijk hebben we bijna nergens anders een verdubbeling van je winst gezien met een ACCA

 

acca boost wedden 24bettle

© 24Bettle

Bij 24Bettle stort je gewoon met Ideal

Buiten deze heerlijk combinatie promo, heeft 24Bettle nog meer voordelen. Zo is deze bookmaker een Ideal bookmaker waardoor je dus gewoon kunt storten met Ideal en geen creditcard nodig hebt. Mocht je trouwens niet alleen geïnteresseerd zijn in sportweddenschappen dan heeft 24Bettle genoeg casino games paraat. Je ziet het al. er is genoeg om uit te kiezen en het inzetten wordt zo makkelijk mogelijk gemaakt. Hierdoor vinden wij 24Bettle een van de betere Nederlandse bookmakers.

100% welkomstbonus voor nieuwe spelers

Voor alle nieuwe Nederlandse spelers staat er ook nog een 100% welkomstbonus tot €100 te wachten. Als je dus €100 stort wordt dit bedrag direct verdubbeld naar €200. Het bonus bedrag is direct beschikbaar om mee te spelen. Wel dien je het volledige bedrag 8 keer rond te spelen op odds hoger dan 1.80 voordat je het kunt gaan uitkeren

Mogelijkheden genoeg om te combineren

Dit weekend zijn er eigenlijk al genoeg wedstrijden en sportevenementen waar je op kunt inzetten. Als je nog niet zeker weet of je durft te gaan combineren, kijk dan eens naar dit rijtje met de percentages die dus oplopen. Wil je trouwens meer weten over 24Bettle kun je altijd even onze 24Bettle ervaringen lezen.

bets info

© 24Bettle

Met de Champions League, Europa League en natuurlijk de Euro 2020 kwalificatiewedstrijden in volle gang zijn er de komende weken dus tal van schitterende en spannende wedstrijden. Inzetten op het Nederlands elftal, Liverpool en Barcelona was nog nooit zo interessant als met deze Multibet promo. Ook de nationale competities doen mee. Wedstrijden van Club Brugge of PSV en misschien wel de klassieker die deze maand nog gespeeld wordt tussen Ajax en Feijenoord, geven tal van wedmogelijkheden. Schrijf je snel in bij 24Bettle zodat je direct kan gaan beginnen met combineren en winnen!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.