€ 15 Gratis Wedden bij Tipbet met Promotie Code ´Extra15´

Peter Groen
07.08.2018

Bookmaker Tipbet biedt al haar Nederlandse en Belgische klanten een prachtige kans om gratis te wedden zonder dat je hiervoor hoeft te storten. Door het gebruiken van de bonus code ´Extra15´ krijg jij namelijk € 15 cadeau! Wij leggen jou uit hoe jij van deze actie kunt profiteren en wijzen je op alle andere mogelijkheden die Tipbet jou te bieden heeft.

Hoe krijg ik € 15 cadeau zonder storting?

  • Klik op een van de Tipbet buttons op onze website en meld je aan.
  • Ga naar ‘Account Summary’, en ‘Offer’.
  • Daarna klik je op ‘Bonus Code’ en geef hier ´Extra15´ in.
  • Je ziet dat je na het invoeren van de code € 15 tegoed cadeau hebt.
  • Je hebt 14 dagen de tijd om deze bonus vrij te spelen.
  • Quoteringen op 1.80 op combo bets tellen mee.
  • Speel 7 maal je bonus rond.
  • Geniet hierna van een maximale netto winst van maar liefst € 100!

Bevalt Tipbet? Pak stortingsbonus!

Tipbet kenmerkt zich als een bookmaker met een aangename website en een uitstekende mobiele app die het gebruiksgemak vergroten. Mocht dit gebruiksgemak jou bevallen kun je naast de € 15 Gratis Wedden ook overgaan tot het maken van een storting. Zowel Belgen als Nederlanders kunnen hier storten en dit kan via o.a. met Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en een PaySafeCard. Wedden met iDeal of Bancontact is helaas niet mogelijk. Bij je storting krijg je ook nog eens een 100% tot €150 bonus cadeau. Deze speel je vrij door 5 maal je bonus en gestort bedrag in te zetten. Belgen dienen dit 9 maal rond te spelen. De min odds van 1.60 en de 90 dagen, zijn voor beide landen gelijk.

Wij raden je aan om eerst gebruik te maken van de € 15 gratis om uit te vinden of Tipbet voor jou een geschikte Voetbal Gokken Site is. Hierna kun je dan gebruik maken van de welkomstbonus en voor een zo groot als mogelijke winst gaan. Klik op bovenstaande button of onderstaande afbeelding, meld je aan en win!

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *