€ 5 Gratis Wedden bij Tipbet met Promotie Code ´UEFA´

Peter Groen
20.12.2017

Bookmaker Tipbet biedt al haar Nederlandse en Belgische klanten een prachtige kans om gratis te wedden zonder dat je hiervoor hoeft te storten. Door het gebruiken van de bonus code ´UEFA´ krijg jij namelijk € 5 cadeau! Wij leggen jou uit hoe jij van deze actie kunt profiteren en wijzen je op alle andere mogelijkheden die Tipbet jou te bieden heeft.

Deze actie is helaas niet meer beschikbaar. Bezoek onze Gratis Wedden sectie voor de beste alternatieve gratis wedden bonussen!

Hoe krijg ik € 5 cadeau zonder storting?

  • Klik op een van de Tipbet buttons op onze website en meld je aan.
  • Ga naar ´Account Summary´, ´Bonus Code´ en geef hier ´UEFA´ in.
  • Je ziet dat je na het invoeren van de code € 5 tegoed cadeau hebt.
  • Wed d.m.v. van € 5 bets voor € 75 op 1.80(+) odds binnen 30 dagen.
  • Geniet hierna van een maximale netto winst van maar liefst € 100!

Nu aanmelden en € 5 gratis ontvangen

Bevalt Tipbet? Pak stortingsbonus!

Tipbet kenmerkt zich als een bookmaker met een aangename website en een uitstekende mobiele app die het gebruiksgemak vergroten. Mocht dit gebruiksgemak jou bevallen kun je naast de € 5 Gratis Wedden ook overgaan tot het maken van een storting. Storten kan o.a. met Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en een PaySafeCard. Wedden met iDeal is helaas niet mogelijk. Bij je storting kun je kiezen voor een 100% bonus tot € 100 of een 200% tot € 50. Kies je voor optie 1 dan dien je je stortings- en bonusbedrag 15x in te zetten op odds van 1.90 of hoger. Bij optie 2 is dit 18x je stortingsbedrag en 18x je bonusbedrag op 1.90(+) quoteringen. Dit is relatief veel, echter heb je wel ongelimiteerd de tijd voor het vrijspelen.

Wij raden je aan om eerst gebruik te maken van de € 5 gratis om uit te vinden of Tipbet voor jou een geschikte Voetbal Gokken Site is. Hierna kun je dan gebruik maken van de welkomstbonus en voor een zo groot als mogelijke winst gaan. Klik op bovenstaande button of onderstaande afbeelding, meld je aan en win!

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld: Visa/Mastercard, Neteller, Skrill, PaySafeCard of een Bankoverschrijving.
Tipbet Bonus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.