Exclusieve Aanbieding: € 5 Gratis zonder Storting bij b-Bets!

Peter Groen
23.03.2017

Dankzij een exclusief aanbod is het mogelijk om voor 5 euro gratis te wedden! Hoe? B-Bets heeft speciaal voor ons een € 5 gratis promotie en dit zonder storting. Dit is de ideale manier om vertrouwd te geraken met wedden en met Bookmaker b-Bets. Deze actie is geldig voor zowel Nederlanders als Belgen en we leggen je graag uit, hoe je deze gratis weddenschap kan verzilveren.

Wat moet ik doen voor deze € 5 gratis zonder storting?

  • Klik op de b-Bets banner op deze pagina.
  • Vul op de volgende pagina je gegevens in.
  • Vervolgens klik je op “Create new account.”
  • Log daarna in op je Sportsbook account en klik op accepteer bonus.
  • Hiermee ontvang je binnen 24 uur de € 5 gratis zonder storten.

Om deze gratis bonus te kunnen laten uitbetalen zijn er een paar kleine voorwaarden aan verbonden. Binnen de 30 dagen zal je voor 80 euro moeten wedden en dit tegen quoteringen van minstens 1.80. Per weddenschap is het toegelaten om slechts 30% van je totaalsaldo in te zetten. Je kan maximaal € 50 euro winst laten uitbetalen. Als je binnen de 30 dagen na registratie een storting maakt, kom je ook in aanmerking voor de b-Bets stortingsbonus. Hieronder bespreken we kort deze bonus.

b-Bets welkomstbonus van 100% tot € 120!

Naast de gratis weddenschap van b-Bets kan je ook genieten van een fantastische welkomstbonus. Maak bij de eerste storting gebruik van 100%  tot 120 euro bonus en geniet van soepele bonusvoorwaarden. Je hoeft je storting en bonusbedrag acht maal rond te spelen en dit binnen de 30 dagen. Al de bets met evenementen of weddenschappen met meer dan drie selecties en met noteringen van 1.80 tellen mee. Het grote voordeel van deze B-bets bonus is dat je ten alle tijde een uitbetaling kan laten doen van de reeds vrij gespeelde bonus.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met: Visa/Mastercard, Neteller, Skrill, PaySafeCard of Bancontact.
Bbets

>> Online Voetbal Gokken Sites Nederland <<   >> Sportweddenschappen België  <<

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *