Storten bij 888Sport en ontvang 3x je Winst uitgekeerd!

Peter Groen
14.10.2016

Nederlanders die nog geen klant bij 888Sport zijn, doen er goed aan om zich zo snel mogelijk te registeren. Je ontvangt nu namelijk een winstverdrievoudiging na het plaatsen van je eerste weddenschap. Daarnaast wachten er nog tal van andere promoties op jou en is storten met onder andere iDeal mogelijk. Wij beschreven voor jou de 888Sport Welkomstbonus en geven je een nadere kijk op wat je kan verwachten bij deze bookmaker.

Hoe maak ik gebruik van de winstverdrievoudiging?

  • Meld je aan bij 888Sport via een van de Bonus Banners op deze site.
  • Maak een storting met bijv. iDeal, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafe.
  • Plaats een bet van € 10 op duel naar keuze tegen reguliere quotering.
  • Gewonnen? Je ontvang inzet en reguliere winst + 2x extra je winst.
  • De extra winst wordt uitbetaald in de vorm van Gratis Weddenschappen.
  • Benut je Gratis Weddenschappen binnen 7 dagen en win nog meer!

888Sport – Bookmaker met volop Promoties!

Dat juist 888Sport een dusdanige welkomstactie heeft waarbij je een winstverdrievoudiging ontvangt aan de hand van Free Bets mag geen verassing heten. 888Sport heeft tal van promoties waarbij het Gratis Weddenschappen weggeeft. De 888Sport Bonus is dan ook slechts het begin van de Bookmaker Promoties die je bij 888Sport zult tegen komen. Naast de mooie welkomstbonus en vele andere promoties heeft 888Sport je uiteraard nog meer te bieden. Graag sommen we dit even voor je op.

888Sport – Top Bookmaker Overall

Bij 888Sport vind je naast de goede welkomstbonus en vele promoties ook nog een ontzettend groot wedaanbod terug. Dit zowel qua hoeveelheid aangeboden sporten als de hoeveelheid selecties waarop je per duel kunt wedden. Ook de quoteringen zijn in orde vergeleken met de andere bookmakers. Ten slotte is ook de 888Sport App zeer gebruiksvriendelijk. Onze uitgebreide bevindingen kun je lezen in de 888Sport Review. Voor nu kunnen we echter al zeggen dat je een aanmelding zeker gaat waarderen. Klik bovenstaand of onderstaand en start met wedden!

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *