Ontvang € 25 Free Bet bij inzet op Europa League vanavond!

Peter Groen
07.03.2019

Vanavond worden de eerste duels in de achtste finales van de Europa League afgewerkt en er wacht hiervoor een mooie promotie bij Circus. Je kunt namelijk live inzetten op een duel naar keuze en krijg je inzet, tot € 25, terug in de vorm van een Free Bet. Dit ongeacht het resultaat! Aanvullend wacht er nog € 260 aan bonus voor nieuwe klanten. Acties die we graag voor jou toelichten in dit artikel.

Hoe krijg ik € 25 gratis na EL Bet?

  • Meld je via onze website aan bij Circus of log in in je account.
  • Plaats een € 5-25 single live bet met echt geld op 1.60(+) odd.
  • Bevestig deelname aan de promotie via je wedformulier.
  • Je ontvangt, ongeacht resultaat, een € 25 Gratis Weddenschap.
  • Benut je Free Bet binnen 7 dagen en alle winst is voor jou!
  • Nieuw bij Circus? profiteer van een welkomstbonus van € 260.

Pak allereerst € 10 Gratis!

Circus behoort tot de Bookmakers Nederland & Belgie dat uitblinkt met haar bonus aanbod. Dit begint met € 5 aan Gratis Wedden Zonder Storting direct na je aanmelding. Daarnaast krijg je ook nog € 5 cadeau als je in je account je gsm nummer valideert. Zo kun je Circus gratis uitproberen en besluiten of je een storting wenst te maken. Je kunt natuurlijk ook al direct storten. In beide gevallen profiteer je van een super bonus die zowel via desktop als de Circus App beschikbaar is.

Europa League Circus

Stort en krijg € 250 aan Free Bets

Op het moment dat je een storting maakt bij Circus, met bijv. iDeal, Bancontact, Visa, Master, Skrill of PaySafeCard, verdubbelt Circus deze storting en zet je bonus klaar in de vorm van Gratis Weddenschappen. Dit tot een maximum van € 250. Elke keer dat je inzet op een 1.50(+) krijg je de waarde van je inzet uitgekeerd in Free Bets totdat je ze allemaal hebt vrijgespeeld. Elk van de Free Bets kun je binnen 7 dagen inzetten op odds naar keuze en alle winst is voor jou. Zo heb je een totaal bonus pakket van € 260!

Over de auteur