Senegal en Algerije strijden in de finale om de AFCON 2019 titel met odds boosts

Geert Beukers
17.07.2019

De afgelopen weken hebben we mogen genieten van de African Cup of Nations. Terwijl het niet het meest bekende continentale voetbaltoernooi is, heeft het toch een goede indruk achtergelaten bij echte voetbalfans. Graag wijzen we ook nog even op wat fantastische odds verhogingen op deze wedstrijd!

Gewaagde wedstrijden in de halve finales

In een periode waarin voornamelijk transfers plaatsvinden konden we genieten van de Africa Cup. Favoriete landen als Egypte, Marokko, Tunesië, Ivoorkust en Nigeria moesten plaatsmaken voor een finale tussen Senegal en Algerije.

Senegal nam het op in de halve finale tegen Tunesië. Deze partij ging gelijk op tot en met het eindsignaal van de normale speeltijd. In de extra tijd konden de Senegalezen de voorsprong nemen aan de hand van een eigen doelpunt, deze own goal bleek voldoende te zijn om zich te plaatsen voor de finale.

De Algerijnen zijn ook door met de hakken over de sloot met dank aan een geweldige vrije trap van Riyad Mahrez in de 95e minuut van de reguliere speeltijd. De 2-1 was voldoende om een van de grote favorieten uit te schakelen, de overwinning was ook zeker verdient, gezien Algerije de gevaarlijkste spelmomenten gecreëerd had in de wedstrijd.

Africa Cup 2019 finale: Senegal – Algerije odds

Vrijdag 19 juli om 21:00 uur gaat het fluitsignaal om de finale in Caïro te beginnen. Alhoewel de bal rond is en een wedstrijd altijd 2 kanten op kan gaan, is Algerije de favoriet.  Deze krijgen een quotering van 2.75 voor de titel mede dankzij de 1-0 overwinning in de groepsfase. Een gelijkspel is het minst waarschijnlijk volgens de beste bookmakers met een quotering van 2.90, terwijl Senegal odds heeft van 2.80.  Sadio Mané’s Senegal zal het zonder ster-verdediger Kalidou Koulibaly moeten doen.  Deze is geschorst op basis van gele kaarten in de aanloop naar de finale. Deze missende verdedigende schakel zou wel eens duur komen te staan tegen Riyad Mahrez’s Algerije.

Africa Cup finale Quoteringen verhoging bij NetBet

Bij NetBet heb je voor deze fantastische partij een aantal speciale hoge quoteringen om te wedden op de Africa Cup finale. NetBet is een bookmaker die vaak uitpakt met een groot aantal boosted odds op allerlei evenementen via de NetBet boosts promotie. Je kan deze zien staan in het sportweddenschappen overzicht bovenaan links in de zijbalk. Het verschil tussen de normale odds en de verhoogde nieuwe odds kan je lezen op deze pagina of via onderstaande afbeelding.

Senegal - Algerije odds boost: Finale Africa Cup 2019

Als deze odds verhogingen nog niet genoeg voor je zijn, pak dan ook ineens de welkomstbonus van NetBet. Dankzij onze exclusieve deal met hen krijg je 50% tot het mooie bedrag van € 200! NetBet is een geweldige bookmaker die zich specialiseert in eerlijke odds marges aan te bieden aan al hun klanten. Zijn de beste odds het belangrijkste waar je in een bookmaker naar op zoek bent? Je zit bij NetBet zeker goed dan! Aanmelden kan via onderstaande link.