Gokken op Ajax AZ – Zet nu € 5 Gratis in!

Peter Groen
05.04.2017

Om 20.45u trappen Ajax en AZ vandaag in de Arena af voor een zeer belangrijk competitieduel. Dit duel kan nu ook voor jou belangrijk worden met € 5 gratis inzet zonder dat je hiervoor een storting hoeft te maken. Een exclusieve actie van Beste-Bookmakers in combinatie met Bookmaker b-Bets. Bookmaker b-Bets biedt je aanvullend ook nog eens een welkomstbonus van 100% tot € 100. Lees hoe jij kunt profiteren en een voorbeschouwing.

Hoe krijg ik € 5 gratis tegoed bij b-Bets?

  • Klik op een van de b-Bets Bonus Banners op deze website en meld je aan.
  • Je ontvangt binnen uiterlijk 24 uur € 5 gratis speeltegoed in je account.
  • Zet binnen 30 dagen voor € 80 in op 1.80(+) odds en geniet van je winst!
  • De maximum winst bedraagt € 50. Profiteer aanvullend van € 100 bonus!

Pak direct je € 100 b-Bets Welkomstbonus!

Voetbal Gokken Sites die gratis wedtegoed bieden zonder storting kom je niet vaak tegen. b-Bets is echter een van hun samen met de andere bookmakers in onze gratis bonus zonder storting sport sectie. Wat b-Bets daarnaast nog interessant maakt is de welkomstbonus. Je krijgt na je eerste storting 100% tot € 100 extra bonus. Door je stortings- en bonus binnen 30 dagen 8x in te zetten op 1.80(+) odds speel je deze bonus vrij. Een mooie extra voor je start bij b-Bets en daarom vind je b-Bets dan ook op onze Beste Bookmakers website terug.

Voorbeschouwing Ajax AZ

Ajax deed zich afgelopen zondag een groot plezier door te winnen van koploper Feyenoord. Het verkleinde de afstand naar de Rotterdammers tot 3 punten. Dit ging ook gepaard met goed spel, het enige dat ontbrak waren meer doelpunten. Vanavond mist Ajax de geblesseerde Younes en geschorste Veltman. Kluivert en Tete zijn de vervangers. AZ strijdt nog met 3 ploegen om 3 play off plaatsen en kan de punten ook goed gebruiken na een 0-0 gelijkspel tegen Groningen. Weghorst keert terug in de basis ten koste van Friday. Kan AZ het Ajax moeilijk maken? De odds voor dit duel zijn 1.32 voor winst Ajax, 4.89 gelijkspel en 8.34 voor winst AZ. Meld je nu aan bij b-Bets, benut je bonussen en win!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.