Krijg €5 gratis voor Ajax Dynamo Kiev

Gaston Dupont
20.08.2018

Ajax Amsterdam moet nog een horde nemen op weg naar de groepsfase en die heet Dynamo Kiev. Woensdag komen de Oekraniërs op bezoek in Amsterdam. Wie zal er zich plaatsen voor de volgende ronde? Waag je kans bij b-Bets volledig gratis, want b-Bets geeft je namelijk een gratis weddenschap van €5. Deze actie is beschikbaar voor Belgen en Nederlanders. Daarnaast kan je ook nog de bonus van 100% tot €100 mee graaien. 

Wed voor €5 gratis op Ajax Dynamo Kiev

  • Klik hier op de b-Bets banner of foto en registreer je account.
  • Binnen 24u na je registratie, ontvang je deze €5 gratis.
  • Indien je voor een totaal van 80 euro wedt, kan je dit laten uitbetalen.
  • Alle bets dienen minstens 1.80 te zijn en je krijgt een maand de tijd.
  • Max €50 kan je hiervan laten uitbetalen.

Nieuw bij b-Bets: bonus 100% tot €100

Bij deze bookmaker heb je niet alleen de gratis weddenschap van €5, maar ook nog een geweldige stortingsbonus van 100% tot €100. Deze is ook beschikbaar voor Belgen en Nederlanders. Je kan deze bonus b-Bets vrijspelen door achtmaal je bonus en gestort bedrag in te zetten op min odds van 1.80. Ook hiervoor krijg je 30 dagen de tijd.

Voorbeschouwing Ajax Dynamo Kiev

Volgens Beste Bookmakers is Ajax de duidelijke favoriet voor deze wedstrijd, met een notering van 1.65, terwijl Kiev een 5.00 odd heeft. Een gelijkspel staat dan weer op 3.65 genoteerd. Ajax nam in de vorige ronde makkelijk afstand van Standard Luik en won toen met 3-0. We verwachten dat er ook nu weer minstens 3 doelpunten zullen vallen en gokken daarom op de notering 1.90 voor meer dan 2,5 doelpunten. Ajax is bezig aan een goede reeks en zal dit ook tegen Dinamo Kiev doorzetten. Wat denk jij? Grijp je kans en speel nu voor 5 euro gratis op de wedstrijd Ajax Dynamo Kiev.

Over de auteur