Eredivisie wedden met Ajax – PSV

Jeroen van den Berg
20.10.2021

De topper in de Eredivisie is dit weekend de wedstrijd tussen Ajax en PSV. Dit weekend wordt er dus bepaald of er een nieuwe koploper komt. Hier vind je de beste odds om te wedden met ook een odds boost voor nieuwe spelers.

Ajax maakt fenomenale indruk tegen Dortmund

De week van de waarheid, zo werden de wedstrijden tegen Dortmund en PSV aangekondigd. Ajax staat eerste in de Eredivisie en de Champions League. Als er van Dortmund verloren werd, was die eerste plek verloren gegaan. Er werd echter gewonnen. En hoe! Ajax veegde in een voetbalgala Dortmund volledig van de man. De Johan Cruijff Arena kon genieten van 90 minuten spektakel. Anthony en Tadic zorgden voor gevaar vanaf de zijkanten terwijl Alvarez de stofzuiger op het middenveld was. Daarbij speelden ook Blind en keeper Pasveer geweldig. Als Ajax de vorm van de wedstrijd tegen Dortmund kan doortrekken winnen ze ongetwijfeld ook van PSV. Dat is ook gelijk een grote als. Zeker in het verleden liet Ajax wel eens steken vallen na een wedstrijd op het kampioenenbal. 

Echter heeft Ajax laten zien dat het zelfs met andere spelers nog even aanvallend kan zijn. Zo lieten David Neres en Davy Klaassen direct zien van enorme waarde te zijn toen ze Berghuis en Antony vervingen. Ajax zal vol goede moed en met een flinke dosis zelfvertrouwen PSV in de Arena ontvangen. Wie van de beste bookmakers Nederland heeft de beste odds om te wedden op deze wedstrijd? Dat zie je zo als we de odds en de speciale Betcity bonus erbij pakken.

Heeft PSV iets in te brengen tegen de Amsterdammers?

Het zal niet makkelijk worden voor de spelers van PSV als Ajax de vorm van dinsdagavond kan herhalen. Toch kan PSV bouwen op de wedstrijd eerder dit seizoen tegen Ajax. Toen versloeg PSV Ajax namelijk met 0-4. Nu staat PSV tweede met een punt achterstand op de Amsterdammers. PSV verloor dit seizoen van Willem II en daarvoor zelfs met 4-0 van Feyenoord. De Eindhovenaren komen bovendien op donderdagavond nog in actie tegen Monaco

Met welk strijdplan trekt Roger Schmidt ten strijde en wie kunnen er spelen tegen Ajax op zondag. Er zijn nogal wat twijfelgevallen, maar Cody Gakpo lijkt weer hersteld te zijn en dat is goed nieuws voor de Eindhovenaren. Laten we direct de odds van de bookies erbij pakken. Voor wedden op Ajax- PSV zijn er zelfs verhoogde odds. 

Verhoogde odds bij wedden op Ajax - PSV 24-10-2021

©Betcity

Verhoogde odds bij Ajax – PSV zondag

Bij Betcity kun vind je dit weekend verhoogde odds bij de wedstrijd tussen Ajax en PSV. Nieuwe spelers krijgen namelijk vijf keer hun inleg terug bij wedden op Ajax. Voor inzetten op PSV krijg je als nieuwe speler zelfs tien keer je inzet terug. Dat betekent niet dat het wedden op deze wedstrijd zonder deze boosted odds niet aantrekkelijk is. Zo krijg je voor een gelijkspel 4.50, Ajax is topfavoriet met 1.60 voor winst en PSV staat op 5.30. Prima odds, zelfs als je al even bij Betcity speelt.Geen idee wie Betcity is? Lees dan onze Betcity review en zet gelijk in met de beste odds via de link hieronder.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.