Winst Ajax 41.00 bij bookmaker Mr Green

andre
12.02.2019

Onze week gaat verder met een andere kraker in de Champions League. We hebben het over de heenwedstrijd tussen Ajax Amsterdam en Real Madrid. Op papier is Real dan misschien de grote favoriet, maar de Champions League kent haar eigen wetten. Real is wel de sterkste ploeg uit de Champions League van de voorbije 5 jaar. Maar Ajax is altijd goed voor een verrassing. En indien er een verrassing komt, dan profiteer je ook. Want bookmaker Mr Green biedt je op dit moment een verhoogde quotering van 41.00 voor winst van Amsterdam. Alles is mogelijk in de wedstrijd tussen deze beide ploegen.

Ajax en Real Madrid in goede vorm

Op dit moment is Ajax nog altijd op de tweede plaats in de Eredivisie, 6 punten achter PSV. En ook in de Champions League zijn ze er nog altijd bij. Bekijken we de laatste 15 wedstrijden, dan heeft Ajax maar 2 keer verloren. Spijtig genoeg gebeurde dit echter beide keren in de voorbije 3 wedstrijden. De vorm is dus een beetje zoek, maar net dan kan winst tegen Real Madrid heel goed uitkomen.

Net als Ajax is ook Real Madrid tweede in de competitie, op 6 punten van leider Barcelona. En ook zij hebben van de voorbije 15 wedstrijden 2 verloren. Echter zijn ze nu al een maan d lang ongeslagen. En met winst tegen Sevilla en Atlético en gelijkspel tegen Barcelona hadden zij toch enkele kleppers als tegenstanders. Bekijken we dus even de voetbal odds voor deze wedstrijd bij Mr Green.

Verhoogde odds voor winst van Ajax tegen Real

Heb je op dit moment nog geen account bij bookmaker Mr Green? Dan is dit een uitgekozen kans om er nu eentje aan te maken. Doe je dit voor woensdag om 21:00 uur, dan heb je nog tijd om te profiteren van een storting op de wedstrijd. Ga dus via onze link naar de pagina van de bookmaker. Maak dan je account aan. En plaats een eerste storting van maximum € 1 op de wedstrijd tussen Ajax Amsterdam en Real Madrid in de Champions League. Je kunt hierbij enkel een enkelvoudig weddenschap plaatsen. In deze promotie zijn namelijk combinatieweddenschappen en systeemweddenschappen niet toegelaten. Wed dus op winst van Ajax tegen Real. Gebeurt dit, dan ontvang je een fantastische quotering van 41.00 van de bookmaker.
Quotering 41.00 bij winst Ajax tegen Real bij bookmaker Mr Green

Plaats je dus een storting van € 1, dan ontvang je niet minder dan € 41 bij winst. Vaak is het bij wedstrijden zo, dat het moeilijk is om een favoriet te bepalen. In dit geval is het juist andersom – Real Madrid is duidelijk gefavoriseerd tegen Ajax. En juist daarom kun je zo veel winnen met een weddenschap op de outsider bij een van de goede bookmakers in Nederland. Maak nu je account aan, gok en win met Ajax tegen Real Madrid met verhoogde odds!

Over de auteur