Champions League: Is Ajax ook thuis te sterk voor Tottenham?

andre
08.05.2019

Dit seizoen in de Champions League levert heel wat spektakel! Na de gekke remonte van Liverpool tegen Barcelona in Anfield gaan we vandaag meteen door. Ajax – Tottenham is de andere halve finale in de meest populaire Europese beker. En na de 1-0 uit de heenwedstrijd gaat thuisploeg Ajax in een comfortabele positie in de wedstrijd. Als we de betting sites Nederland, vinden we onder meer bij Bet90 een attractief aanbod rond deze wedstrijd. Daar wachten er op dit moment bijna 200 verschillende selecties voor Ajax – Tottenham op je weddenschappen!

Bet90 odds Champions League en Ajax – Tottenham

Zowel voor de terugwedstrijd als voor de kwalificatie voor de finale is Ajax online gefavoriseerd. Maar bij de bookmaker wordt elk resultaat met een sterke notering aangeboden. De odds voor winst van Ajax in deze wedstrijd liggen bij 2.30. Dit is al sterk, maar wint Tottenham, dan liggen deze zelfs bij 3.10. Ook een gelijkspel levert je met 3.60 een sterke quotering op. En met bijna 200 verschillende selecties is er een brede keuze. Kwalificeert Ajax zich voor de finale tegen Liverpool, ontvang je 1.33 keer je inzet. Indien Tottenham zich toch nog kan kwalificeren, is er een notering van 3.30. Wed ook bijvoorbeeld op de exacte score of de doelpunten van de wedstrijd. Naast de sterke odds is er ook een bijzonder leuk welkomstaanbod bij bookmaker bookmaker bonus voor elke nieuwe klant.
Ajax tegen Tottenham quoteringen bij bookmaker Bet90 online

Bet90 stortingsaanbod: tot € 100 bonus met 50%

Elke nieuwe klant ontvangt nu tot € 100 als welkomstaanbod. Het gaat om een bonus voor je eerste storting. Daarbij wordt de helft van je stortingsbedrag als bonus aangeboden door de bookmaker. Nog geen account bij Bet90? Volg onze button naar de site van de aanbieder. Boven in het menu klik je op ‘join now’. Daarna volg je gewoon de stappen van Bet90 om je account te openen. Belangrijk is ook de bonuscode WSP100 bij de opening van je account te gebruiken, om de bonus te ontvangen.

Hier nog een keer elke stap naar je € 100 bonus:

  1. Ga via onze button naar de homepage van Bet90
  2. Bij je aanmelding gebruik je de code WSP100
  3. Stort een eerste keer minstens € 10 in je account
  4. Ontvang 50% van het bedrag als bonus van Bet 90
  5. Zet de stortingsbonus in 90 dagen 5 keer in
  6. De minimale odds voor vrijspelen liggen bij 1.80

Je eerste storting moet met minstens € 10 worden doorgevoerd. 50% van die storting worden je nu als bonus aangeboden. Zoals in onze Bet90 review gezegd heb je 90 dagen om aan de bonuscondities te voldoen. Zowel storting alsook bonus moeten elk 5 keer worden ingezet binnen die 90 dagen. De minimale quotering ligt hier bij 1.80. Maak dus je account bij de bookmaker aan, stort en zet dan in op Ajax tegen Tottenham!

Over de auteur