Akhisarspor Standard: €200 bonus

Gaston Dupont
13.12.2018

Op donderdag 13 december spelen Akhisarspor en Standard Luik een wedstrijd van de laatste kans. Standard heeft het schitterend gedaan in deze Europese campagne met zeges tegen Sevilla en Krasnodar. Toch dreigt een Europese kater, want ze delen momenteel de punten met Sevilla en de kans dat ze doorstoten hangt dus af van twee factoren. Eerst en vooral hun eigen wedstrijd en in het tweede geval die van Sevilla. Om het voor de Belgische en Nederlandse wedders interessant te houden, heeft BetFIRST een actie van 100% tot € 200.

100% tot € 200 bonus bij BetFIRST

Klik op de banner van Betfirst als je een account wenst aan te maken en ga daarna over tot een storting. Dit kan via iDeal, Bancontact, Visa of Mastercard en om de maximum bonus te verkrijgen dien je meer dan 200 euro te storten. Als je dit hebt gedaan, kan je niet onmiddellijk het bedrag laten uitbetalen. Je zal de bonus en je storting tweemaal dienen in te zetten en dit op minimale odds van 1.40. Als tijdsperiode krijg je 30 dagen de tijd, wat ruimschoots voldoende is.

Nu aanmelden via onderstaande button en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Bancontact, Visa/Master, Neteller, Skrill, PaySafeCard, Paypal of Hipay.
Standard wedden

Voorbeschouwing Akhisarspor Standard Luik

De kans is groot dat Standard met twaalf punten uitgeschakeld zal zijn in de Europa League. Dit is ongezien! Maar laten we eerst kijken wat de beste bookmakers als notering geven aan Standard. Dit is een beste quoteringen van 1.71, terwijl de thuisploeg Akhisarspor slechts 4.70 heeft en een gelijkspel is 3.95. Momenteel leidt Krasnodar de groep met 12 punten, Sevilla en Standard volgen op drie punten. Als Standard door wil stoten naar de volgende ronde, dienen ze dus een beter resultaat te boeken dan Sevilla. Thuis zijn de Spanjaarden onklopbaar, en niemand verwacht dat Krasnodar voor een stunt kan zorgen. Toch gaan de Luikenaars vol voor de zege en hopelijk kunnen za de winter nog Europees hun talenten showen. Wat denk jij? Waag je kans bij Betfirst en schrijf je vandaag nog in.

Over de auteur