Speel op Promotie Play Offs met € 100 Bonus!

Peter Groen
04.05.2018

De Jupiler League zit erop en dit betekent tegelijkertijd dat de eerste ronde van de play offs om promotie naar de Eredivisie van start zijn gegaan. Zaterdag worden de terugduels uit de eerste ronde gespeeld en dit is een mooie kans voor Nederlanders en Belgen om te wedden. Als je dit als nieuwe klant bij BetFIRST doet krijg je ook nog eens 200% tot € 100 bonus. Wij leggen jou uit hoe, wat je nog meer bij BetFIRST kunt verwachten en blikken vooruit op de twee duels van zaterdag.

Hoe krijg ik 200% tot € 100 bonus bij BetFIRST?

  • Klik op een van de BetFIRST Aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort met iDeal, Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal of PaySafe.
  • Direct na je storting ontvang je een bonus van 200% tot maximaal € 100.
  • Als je dus bijvoorbeeld een storting van € 50 maakt heb je € 150 speeltegoed!
  • Zet je stortings- en bonusbedrag 3x in op 1.40(+) odds binnen 30 dagen tijd.
  • Hierna is je bonusgeld omgezet in echt geld en kun je uitbetalen of doorspelen.

Doorspelen loont bij BetFIRST – Top Bookmaker

Bovenstaande BetFIRST Bonus is zeer aantrekkelijk maar dit is niet het enige. BetFIRST blinkt ook uit met een prima wedden aanbod, uitstekende quoteringen en mooie promoties. Ook de website is overzichtelijk en de klantenservice is goed te bereiken. BetFIRST Nederland en Belgie biedt ook een BetFIRST App aan voor Android en iOS. Onze BetFIRST Ervaringen zijn louter positief en een aanmelding kun we je dan ook aanraden bij deze tot de Beste Bookmakers behorende wedden site!

Vooruitblik terugduels Ronde 1 Promotie Play Offs

Het duel tussen Dordrecht en Cambuur eindigde dinsdag in een 1-4 overwinning voor de Leeuwarders. Een verassing was dit niet gezien de zeer goede vorm van Cambuur en de slechte vorm van Dordrecht. Ook in het terugduel is Cambuur de favoriet met een 1.66 odd. Gelijkspel is 3.95 en winst Dordrecht 4.55. Net als Dordrecht ging ook MVV in eigen huis onderuit. Almere City wist met 1-3 Maastricht te verlaten en heeft de beste papieren. MVV heeft echter ervaring met play off voetbal en zou nog wel eens kunnen verassen. De odd voor winst van MVV van 3.05 is dan ook het spelen waard. Gelijkspel is 3.65 en winst Almere 2.10. Waar zet jij je geld op? Als je bij BetFIRST speelt krijg je in ieder geval tot € 100 aan gratis speeltegoed!

BetFIRST Welkomstbonus

Over de auteur