Anderlecht thuis tegen Beerschot op 27/12/2020

Erik de Kort
24.12.2020

Op zondag 27 december 2020 neemt Anderlecht het op tegen Beerschot in het Lotto Park. Beide teams verloren de laatste wedstrijd en zullen aan willen haken bij de top drie. Wie wint er op zondag?

Anderlecht op de vijfde plek

Afgelopen weekend werd er nipt maar toch pijnlijk verloren van Charleroi. Het werd 1-0 voor Charleroi maar de manier waarop werd verloren was nogal hard. Voorafgaand aan de winnende goal van Charleroi heel Anderlecht een overtreding van Charleroi spits Teodorczyk zag. De wedstrijdleiding ging hier niet op in en keurde de goal goed, geen overtreding en dus wel een goal en nederlaag. De emoties liepen zo hoog op dat Frutos zelfs flinke kritiek op de leiding had, zich achteraf verontschuldigde maar nu geschorst is voor de match tegen Beerschot.

Het was een pijnlijke en emotionele avond waarbij er drie kostbare punten verloren gingen. Anderlecht staat nu zeven punten achter Brugge na achttien gespeelde wedstrijden. Er is een puntje meer dan dat Beerschot bij elkaar voetbalde dus op de wedstrijd van zondag staat extra druk. Verwachten de beste bookmakers België dat Anderlecht dit keer, zonder assistent Frutos langs de lijn, wel kan winnen?

 

Beerschot volgt op een punt

Beerschot begon hartstikke sterk dit seizoen en had zelfs even de koploperspositie in handen. Naarmate het seizoen vorderde gleed Beerschot toch wat af maar staat het nu op de toch wel knappe zesde plek. Met name de strijdlust van Paars-wit wordt geprezen en hoewel er wel twee keer op rij verloren werd, is de kans zeker aanwezig dat Beerschot het Anderlecht het lastig kan maken in Brussel.

De vorige wedstrijd tussen beide teams ruim een maand geleden werd namelijk al gewonnen door Beerschot. Na de krankzinnige wedstrijd tegen Kortrijk waar het 5-5 werd was Beerschot dus al sterker dan Anderlecht en won het erna ook van Mechelen met 3-2. Tegen Eupen en Moeskroen werd er wel verloren en dus zal Beerschot moeten knokken voor de punten. Antwerp ligt met evenveel punten op de loer en dus is het zaak geen punt te verspelen. We gaan kijken wat de beste bookmakers geven voor winst van Beerschot.

beste odds bij anderlecht beerschot vind je bij ladbrokes

© Ladbrokes

 

De bookmaker verwachtingen bij deze match

Er staat een aantal mooie wedstrijden op het programma dit weekend en we zijn dan ook blij met de goede odds die we hebben kunnen vinden. Tussen kerst en nieuwjaar kunnen we nog een keer genieten van top Belgisch voetbal en zien we dat Anderlecht de favoriet is bij de bookies. Je krijgt 1.81 als je inzet op een overwinning van Anderlecht. Ruim het dubbele zie je terug als Beerschot wint (3.70).

Inzetten op een gelijkspel wat kan betekenen dat Antwerp over beide teams springt levert je 4.35 op. Deze goede odds vind je terug bij Ladbrokes. Ook de noteringen bij de andere wedstrijden van dit weekend zijn goed en we raden je dan ook aan bij deze bookie in te zetten. Wil je meer weten over Ladbrokes? Lees dan onze Ladbrokes review eens! Veel wedplezier.