Gokken op Anderlecht Brugge met € 20 Freebet bij Circus

Peter Groen
13.04.2018

Op zondag treffen de twee aartsrivalen Anderlecht en Brugge elkaar in Play-off 1. De wedstrijd tussen beide grootheden gaat van start om 18u in Brussel. Anderlecht kan definitief uitgeschakeld worden voor de titel en Brugge kan zijn kloof op Gent behouden bij winst. Alsof de wedstrijd nog niet spannend genoeg is, gooit Circus er een mooie sport promotie tegen aan. Wed voor minstens € 5 op de wedstrijd en ontvang een Free Bet tot maximum € 20. Lees hier meer over de promotie en de voorbeschouwing Anderlecht Brugge.

Hoe ontvang ik Circus Free Bet van € 20?

  • Klik op een van de Circus banners hier op onze site en log in.
  • Wed voor minstens € 5 op de wedstrijd Anderlecht Brugge.
  • Om de maximale Free Bet te ontvangen, kan je best € 20 wedden.
  • Selecteer je deelname voor deze bet op je wedticket.
  • De bet dient enkelvoudig, in cash en pre match te zijn.
  • De minimale notering dient minstens 1.60 te zijn.
  • Je ontvangt de Free Bet na registratie van je wedticket.

Wedden op Anderlecht Brugge

Nu bij Circus aanmelden

Nieuwe speler bij Circus

Nieuwe spelers kunnen niet genieten van deze Free Bet promotie, maar zij kunnen wel genieten van een Gratis Wedden cadeau ter waarde van € 15 bij de registratie. Daar bovenop ligt er ook nog een mooie welkomstbonus van € 250 op je te wachten. Storten kan je doen via iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill of PaySafeCard. Lees er alles over op deze bonus in de Bookmaker Bonus sectie. Zowel Nederlanders als Belgen kunnen zich inschrijven bij Circus. Door voorgenoemde promoties, het grote wedden aanbod en Nederlandstalige website en klantenservice behoort Circus tot de betere Sportweddenschappen Sites.

Voorbeschouwing Anderlecht Brugge

Brugge staat op de eerste plaats in de Jupiler Pro League en heeft een voorsprong van 6 punten op de nummer 2 en 3 van het klassement. Gent gaat zaterdag op bezoek bij Standard naar de 3 punten. Terwijl Anderlecht de Bruggelingen partij geeft in het Vanden Stock Stadium. In de vorige competitie thuiswedstrijd werd het 0-0, maar het laatste duel werd een regelrechte ramp voor Anderlecht. Brugge won thuis met 5-0 van paarswit. Terwijl de ziekenboeg stilaan leegloopt bij Anderlecht en Trebel die terugkomt uit schorsing, heeft Hein Vanhaezebrouck binnenkort weer een volledige kern ter beschikking. Brugge daarentegen heeft een misschien weer een keepersprobleem, nu blijkt dat Vermeer geblesseerd is.

Zal Anderlecht de competitie weer spannend kunnen maken of loopt Club Brugge verder uit? We denken dat deze wedstrijd op een 1-1 zal eindigen. Een weddenschap die bij Circus een notering van 3.45 krijgt. Winst voor Anderlecht levert een odd op van 2.97 en voor Brugse krijg je een quoteringen van 2.47. Waag je kans en bet bij bookmaker Circus op deze spannende wedstrijd.

Nu bij Circus aanmelden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.